fronya40 15 995 Опубліковано: 17 грудня, 2023 300 г борошна 150 мл теплого молока 50 гр вершкового масла 12,5 г св.дріжжів 6 гр солі 200 гр картопляного пюре Відварити картоплю і зробити з нього пюре. В миску просіяти борошно, добавити дріжжі, молоко,сіль,масло і в кінці пюре.Замісити тісто. Вимісити. І поставити на 1- 2 години підходити. Тісто раскатати в 0,5 см і вирізати кружки. Випікати при 180 гр. Я випікала у аерогрилі. Після випічки змастити чесночним маслом і посипати крупної сіллю( я цього не робила) Пишуть що можна випікати на сухій сковороді. Вони підходять і всередині пустота. Туди можна класти начинку. Це дуже смачно! П.С фото так собі, але моє) 4 Магда, Справжня господиня, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 4 001 Опубліковано: 17 грудня, 2023 Таня, дуже цікава випічка. А що з нею потім робити, куди її і з чим краще? 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 995 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Світланка, я пекла їх як просто булочки в дорогу, приїджала гостя, просила бутерброд,не було хліба) а спекти легше, чім піти до магазину . а так як фантазія- сір,ковбаса, мясо.... як піта. Всередині пустота. Залишився кусочок тіста, я в холодильник і на другий день спекла піцу. Вже пустоти не було, але дуже смачне тісто. 3 inucya, Справжня господиня та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах