спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 грудня, 2023 Ингредиенты: Відварене куряче філе 200 г Консервована кукурудза 170 г Гранат, зерна 240 г Петрушка 15 ( можна з укропом) Горіхи волоські смажені молоті 40 Майонез Приготування: Філе порізати маленькими шматочками, гранат очистити. Горіхи підсмажити і змолоти в блендері ( не на пил, але і щоб не було великих шматків) Усе змішати, заправити майонезом. Скажу одразу я ніколи не їла гранат із зернами ні просто так, ні в салаті. Тому спочатку спробувала просто пожувати бубочки із зернами. Виявилось, що це не так страшно як я вважала. Тоді вже спробувала зробити салат і він виявився дуже смачним! Поєднання солодких бубочок з м'ясом і горіхом це шикарно! Якщо ви як і я сумніваєтесь, зробіть маленьку порцію. Можливо скоригуєте кількість продуктів під себе. Джерело: інстаграм gordynovskaya 5 Магда, Olima, Наташшшка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 20 грудня, 2023 Оксана, дякую за салат, вже відчуваю, що буде смачно. Я люблю салати з невеликим набором інгредієнтів. Оті вавілони з 10-15 шарів всього з холодильнику і банок взагалі не можу їсти, в роті казна шо. Обов*язково приготую на свята, все є крім граната, то не питання. 1 спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах