Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Відварене куряче філе   200 г 
Консервована кукурудза  170 г
Гранат, зерна 240 г
Петрушка  15 ( можна з укропом) 
Горіхи  волоські  смажені молоті  40  
Майонез


large.photo_2023-12-20_00-13-25.jpg.97620ae51cc6d16dffbf3d84e4c7abbb.jpg
 

Приготування:

 

Філе порізати маленькими шматочками, гранат очистити.  Горіхи підсмажити  і змолоти в блендері ( не на пил, але  і щоб не було великих шматків) Усе змішати,  заправити майонезом.

 412574916_336476472495733_8318830316746104229_n.jpg

Скажу одразу я ніколи  не їла   гранат  із  зернами ні просто так, ні в салаті. Тому спочатку  спробувала просто пожувати  бубочки із зернами. Виявилось, що це  не так страшно як я вважала. Тоді  вже   спробувала  зробити  салат  і він виявився дуже смачним!  Поєднання  солодких  бубочок з м'ясом і горіхом це шикарно! Якщо ви як і я сумніваєтесь, зробіть  маленьку порцію. Можливо скоригуєте кількість продуктів під себе. 

 

 

Джерело: інстаграм  gordynovskaya

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксана, дякую за салат, вже відчуваю, що буде смачно. Я люблю салати з невеликим набором інгредієнтів. Оті вавілони з 10-15 шарів всього з холодильнику і банок взагалі не можу їсти, в роті казна шо.

Обов*язково приготую на свята, все є крім граната, то не питання.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×