lana19 20 597 Опубліковано: 14 березня Ингредиенты: Борошно пшеничне - 250г Молоко тепле жирністю 3,5% - 650 (700)мл Яйця - 4 шт. (розділити на білки та жовтки) Сіль – 0.5 (1) ч.л. Цукор – 1 ч.л. Розтоплене вершкове масло - 40 г Олія для змащування сковороди Метод Борошно просіємо у велику миску. Додамо молока. Ретельно розмішаємо, щоб не було грудочок. Додамо жовтки, сіль, розтоплене тепле вершкове масло. Ретельно вимісимо дерев'яною лопаткою чи ложкою. Додамо молоко, що залишилося. Кількість молока може трохи змінюватися - все залежить від вологоємності борошна, що використовується. Консистенція у млинця має бути схожа на консистенцію 1-2% кефіру. Накриємо тісто рушником або кришкою, залишимо для дозрівання на 1 годину. Тісто за цей час стане трохи густішим. За потребою можна розвести молоком. Через 1 годину Зіб'ємо білки з чайною ложкою цукру в міцну піну. Акуратно введемо білки в тісто. Більше тісто не заважаємо, інакше білки осядуть. Воно готове! Можна смажити млинці. Ці млинці підходять для того, щоб їх мачати у щось смачне, але не для фарширування - надто вже вони ніжні. Прихований текст Рецепт К. Сваровської Україна Одеса Війна росії з Україною День 750 4 fronya40, Natali06, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах