Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 червня Ингредиенты: Яйця - 5 шт. Цукор - 2/3 скл. Кефір - 1 склянка Манка - 0,5 склянки Сир кисломолочний - 500г Розпушувач - 10г Ваніль Метод Манку змішати з кефіром і залишити на 30 хвилин. Білки відокремити від жовтків. Сир+жовтки+розпушувач, ван. цукор + манка з кефіром – збити блендером/міксером до пишності. Білки збити із цукром. Акуратно ввести у сирну масу. Тісто вилити у каструльку МВ (у мене Панасонік-18). А тепер найцікавіше – режими! 1. Випічка – 60 хв. Панас (для ДЕХ можна 40 хв.) 2. Підігрів – 50 хв. 3. Дати постояти при закритій кришці 10 хв. 4. Витягнути каструльку і дати трохи охолонути, потім витягати запіканку. Повірте, у мене ручки ростуть обидві праві і заточені правильно (за стільки років наточилися), але тут і я ахнула! У чоловіка гастрономічний оргазм! Висота цієї запіканки вийшла 6 см. Не осідає! Але витримувати по режимах потрібно точно, виймати не поспішайте! Пи. си. У мене якось забракло кефіру, додала сметани. Сир використовую базарний нежирний, іноді майже "при смерті". Блендером збиваю... та не збиваю, просто добре вінчиком перемішую. ДУЖЕ РАДЖУ!!! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829 4 lana19, Живчик, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 1 червня І де? Де фото шедевру?) Моя любима запіканка. Але чогось я думала, що цей рецепт вже є на форумі. Дивно, що до сих пір не було. Тепер буде) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 1 червня О, вже бачу фото. Мабуть, поки я писала перше повідомлення, то воно ще не загрузилось. Це Лана трудилась. Смакота)) справжня господиня приймай і мій шедевр 4 Магда, lana19, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 595 Опубліковано: 1 червня 4 хвилини тому, Живчик сказав: Це Лана трудилась. Це ми удвох зі Світланою працювали у чотири руки. 3 Дяна, Справжня господиня та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 червня 6 хвилин тому, Живчик сказав: Смакота)) справжня господиня приймай і мій шедевр Приймаю з задоволенням! Сьогодні хочу собі зробити, витягну заради цього старенького Панасіка. 2 lana19 та Живчик reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах