Jump to content
Дачниця

Лєчо з кабачків

Recommended Posts

Ингредиенты:

(склянка використовується 250г)
- 3 кг кабачків;
- 5 шт. солодкого перцю;
- 1-2 шт. гіркого перцю;
- 2 гол. часнику;
- 1 ст. цукру;
- 1 ст. рослинної олії;
– 0,5 ст. оцту 9%-го;
- 400-500 г томатної пасти;
- 2 ст. солі

5390946442480313033.jpg

Метод

Якщо кабачки молоді - насіння не вирізаємо. Нарізаємо кабачки сантиметровими брусками.
Перець очищуємо від насіння та розрізаємо навпіл.
Очищуємо часник.  Готуємо гострий перець.
У велику каструлю висипаємо кабачки.
Солодкий і гіркий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку.  Перекручені інгредієнти додаємо до кабачків.
Додаємо до овочів цукор, рослинне масло, оцет, сіль, томатну пасту.  Все добре перемішуємо і залишаємо на 3 години до виділення рідини з овочів.
Каструлю з овочами ставимо на вогонь доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин. Періодично помішуючи.
Паралельно стерилізуємо півлітрові банки.
В гарячі стерилізовані банки розкладаємо лечо та закатуємо стерильними кришками.
Закриті банки накриваємо ковдрою і залишаємо до вистигання.

Ну дуже смачно!

5388874563141624833 (1).jpg

Фото НатальяН. Дякую!

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×