LLika 1 283 Опубліковано: 7 вересня Ингредиенты: Червоний солодкий перець (очищений) - 220г Червоний гострий перець - 55г Яблука твердих сортів (очищені та без серцевини) - 180г Цукор - 180г Білий винний оцет (Оцет) - 10г, Долька від зірочки бадьяну - 1шт Перець душистий - 1-2 горошини Коріандр - 1горошина. Метод Смак виходить гостро-солодкий 1 день. З вечора – почистити яблука від шкірки та середцевини та червоний солодкий перець від насіння. Порізати яблука, перець, а гострий перець із насінням. Скласти в каструлю та засипати цукром. Залишити до обіду наступного дня. 2 день. Маса пустила сік. Поставити в повільний вогонь і довести до кипіння. Варити на повільному вогні приблизно 20-25 хвилин. Вимкнути. За допомогою блендера змолоти всю масу до однорідного стану. І знову поставити на вогонь. Трохи плювалося варення після того як пробила блендером, майте це на увазі. Додати бадьян, запашний перець, коріандр (оскільки я люблю гвоздику, то поклала 2 зірочки гвоздики і одне насіння кардамону). Проварити все хвилин 15. Додати винний укус, проварити ще п'ять хвилин і перекласти в стерильну баночку. Закатати кришками, я не перевертали і не укутувала їх. Україна Війна росії з Україною День 927 3 Наташшшка, lana19 та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 180 Опубліковано: 7 вересня Хотіла похвалитися, що у неділю закрила варення з гострого перцю, моєму чоловікові дуже подобається і мені також. Закривала спеціально у маленькі баночки. Смак звичайно ж дуже оригінальний. При варінні весь час хотілося зробити пробу, але так, щоб цілу ложку , але ризикувати ніхто з домашніх не схотів. 3 Магда, Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 7 вересня LLika, Анжела я робила це варення. Дякую за рецепт! Цукра поклала в 2 р менше, на мій смак навіть солодко. Інгредієнти взяла в тій же кількості, але додала сіль та оцту винного трохи більше – за смаком. Правда насіння з гострого перцю я видалила – не подобаються. Тому добитися гостроти було не просто, тричі гострий перчик додавала. Варення вийшло дуже пікантним, густим, напівпрозорим, дуже гарним. Смак дивовижний! 2 Наташшшка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах