Перейти до вмісту
Pitochka

Штрудель Вікторія

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто:
Борошно пшеничне сильне 175гр
Вода холодна 100гр
Сіль екстра 2 грн
Олія 30 гр

Начинка:
Яблука зелені, типу семеринка 1,300кг
Горіх волоський 50 гр
Вишня 200 гр 
Цукор 100 гр 
Масло вершкове 40гр
Крохмаль кукурудзяний 25 грн
Кориця 2 гр 
Ванільний цукор 10 гр 
Сік лимона 30 гр 

Олія для змащування 50-70 гр.

5350364975832622717.jpg
 

Метод


Тісто змішувати краще звечора, і випікати на ранок.
В чашу - борошно+ вода + сіль.насадкою крюк замісити тісто. Поступово додати олію і вимісити однорідне м'яке тісто. В плівку в контакт і в холодильник на 8-10 годин (можна і більше)
На начинку - чистимо і ріжемо невеликими шматочками яблука, полити лимонним соком, додати всі інші інгредієнти, ретельно перемішати і в холодильник.
На столі постелити рушник розміром від 80-ти см в висоту і см 100 в довжину ( або 2 рушника). 
Припилити рушник борошном, викласти тісто і руками потихеньку починаємо розтягувати ( можна зразу прокачати трохи качалкою, але обережно, не сильно натискати). Тісто має розтягнутися максимально, бути практично прозорим. Змащуємо поверхню олією( я роблю силіконовим пензликом або просто рукою)
На край, ближчий до себе викладаємо начинку, витискаючи сік. Тримаючи край рушника починаємо згортати штрудель. Края "запечатуємо". Обережно з рушника "перекидуємо" на змащений противень швом донизу. Зверху теж  змащуємо олією. Випікати при 190', 35 хв 

 

Україна

Війна росії  з Україною

День 1009

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×