Pitochka 3342 Posted November 28 Ингредиенты: Тісто: Борошно пшеничне сильне 175гр Вода холодна 100гр Сіль екстра 2 грн Олія 30 гр Начинка: Яблука зелені, типу семеринка 1,300кг Горіх волоський 50 гр Вишня 200 гр Цукор 100 гр Масло вершкове 40гр Крохмаль кукурудзяний 25 грн Кориця 2 гр Ванільний цукор 10 гр Сік лимона 30 гр Олія для змащування 50-70 гр. Метод Тісто змішувати краще звечора, і випікати на ранок. В чашу - борошно+ вода + сіль.насадкою крюк замісити тісто. Поступово додати олію і вимісити однорідне м'яке тісто. В плівку в контакт і в холодильник на 8-10 годин (можна і більше) На начинку - чистимо і ріжемо невеликими шматочками яблука, полити лимонним соком, додати всі інші інгредієнти, ретельно перемішати і в холодильник. На столі постелити рушник розміром від 80-ти см в висоту і см 100 в довжину ( або 2 рушника). Припилити рушник борошном, викласти тісто і руками потихеньку починаємо розтягувати ( можна зразу прокачати трохи качалкою, але обережно, не сильно натискати). Тісто має розтягнутися максимально, бути практично прозорим. Змащуємо поверхню олією( я роблю силіконовим пензликом або просто рукою) На край, ближчий до себе викладаємо начинку, витискаючи сік. Тримаючи край рушника починаємо згортати штрудель. Края "запечатуємо". Обережно з рушника "перекидуємо" на змащений противень швом донизу. Зверху теж змащуємо олією. Випікати при 190', 35 хв video5350364975376390530.mp4 Україна Війна росії з Україною День 1009 2 Наташшшка and lana19 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites