Elenka 4 103 Опубліковано: 28 листопада, 2024 Ингредиенты: Перець слабогострий типу цицак Часник Оцет 4,5% яблучний або виноградний - 50мл Сіль - 1 ч.л Цукор - 0.5 ч.л. Лимонна кислота - 1/4 ч. л. Олія -50мл Метод Перець маринується в 0,5 л пластиковій пляшці, потім пляшка розрізається і перець перекладається в баночку в холодильник на зберігання. Перець помити, дати обсохнути. У перця обрізати плодоніжку, нарізати його шматочками по 3-4 см. Закласти перець в пляшку разом з часником, наскільки можливо щільно. Засипати у пляшку 1ч.л. солі, 0,5 ч. л цукру, 1/4 ч. л. лимонної кислоти, влити 50 мл винного (у мене яблучний) оцет, 50 мл олії. Закрити пляшку кришечкою, струсити пляшку для розчинення солі, цукру. Покласти пляшку горизонтально, перекочувати кілька разів на день. Перець пожовкне. Через 3 дні поставити пляшку в холодильник. Якщо пляшку відкрили, то перекласти перець у скляну банку. Маринується без води. Я перець маринувала у скляній пляшці від соусу, можна й у банку, звісно. Смак перцю за цим рецептом мені подобається більше, ніж у Варіанта 1. Україна Запоріжжя Війна росії з Україною День 1010 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 377 Опубліковано: 30 серпня Поставила сьогодні півлітрову скляну банку перця, бо в пластикову пляшку через горловину перець не проходив, в з широким горлом я не знайшла. Маринаду малувато, банку поклала на бік на кухонному столі і своїм сказала щоб її не піднімали, а катали як хто буде на кухні. Перець у мене бараній ріг. А хто знає бараній ріг і цицак це один із той же перець? Бо по фото щось мій бараній ріг наче схожий на цицак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 861 Опубліковано: 30 серпня Оля, це різні перці. Цицак в нас не вирощують. Він слабогострий, скоріш пікантний, а Ріг набагато гостріший. Вони і виглядають по-різному. 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 377 Опубліковано: 3 вересня Світлана, в чого ти пишеш що у нас цицак не вирощують? Йому наш клімат не підходить? Чого питаю, бо бачу що зараз у перцевих групах його масово продають. Може то бараній ріг під виглядом цицаку? 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 861 Опубліковано: 3 вересня Олю, може де й є в продажу, я пишу по нашому базару. Скільки разів питала про цицак, ніхто таке не знає. Одного разу фермери сказали, що колись виростили небагато, але попиту майже не було. В наших .бенях таке не популярне. І всеж ці перці різні на вигляд, я б не сплутала. Ось цікава інфа, читати до кінця https://graf-semena.com/product/tsitsak-tsitsac/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 377 Опубліковано: 8 вересня Прийшла подякувати за смачнючий рецепт перцю. Вчора ввечері захотілося мені щось смачненького, пішла на кухню, врізала шматочок сала, дістала банку з перцем і як ... Оговталася, коли пів банки перцю не було . Помірна гіркота, трохи кисленький смак, сіль прям те що треба не більше не менше, хрумкотить. Дуже сподобався, на наступний рік обов'язково буду його ще робити. Рецепт пішов у закладки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 103 Опубліковано: учора в 12:47 Оля, на доброе здоровье. У нас в АТБ и Сильпо перец нужный продают примерно с августа. Я мариную баночку, едим, потом снова готовлю. По первому варианту заготавливаю на хранение до зимы,ма вот этот нравится больше. Вот фото перца. Он слабо жгучий, более сочный чем бараний рог. У меня побежал, стал оранжевым. Ещё есть в продаже, около 50 грн за 1 кг 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 861 Опубліковано: учора в 14:23 Олена, придивлюсь до перцю в нашому АТБ. Зацікавили мене своїм перцем. Я хоч і не дуже страждаю за таким, але іноді хочеться "пощекотать вкусовые рецепторы". 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах