Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Яйця - 4 шт.

Цукор - 60 гр

Шоколад - 200 гр

Крем-сир - 250 гр

20250111_182351.jpg

Яйця взбити з цукром, додати вершковий сир, ще трішки взбити, влити розтоплений шоколад, розмішати.

Форму вистелити пергаментом, перелити масу, злегка постукати по столу.

Випікати при 150 градусах 40 хвилин.

Все :biggrin:

Останнім часом мені в інсті часто трапляються різні рілзи з швидкими і легкими рецептами. Я рідко отак беру і , як тільки побачила, - відразу і зробила, особливо якщо це не рецепт якогось відомо шеф-кухаря. А тут листала стрічку, попався цей рецепт, я навіть не запам'ятала автора і сторінку(  В оригіналі автор пропонувала використовувати сир філадельфію, я ж взяла той сир, який був у мене в холодильнику) Я дуже люблю крем-сир "Фіта" від Good Milk, в синенькій упаковці, коли натрапляю на знижки, а на нього вони бувають часто, набираю з запасом - люблю додавати його в свіжі салати. От і зараз я взяла цей сир. Все інше не змінювала, та там і змінювати більше немає чого) Я випікала в формі 24 см.

І я таки рекомендую цей рецепт, такий собі чізкейк нашвидкоруч. Дуже смачно, легко і в приготуванні, і як десерт, майже дієтично) Ми тільки що після вечері ледь весь і не приговорили, я вже думала, що не буде чого фотографувати)

20250111_182419.thumb.jpg.270075114bcb8608449835ccacb7ea7e.jpg

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз