Jump to content

Recommended Posts

20250425_203142.thumb.jpg.477a0fe8a87b7ca2a0ced50907ae3f69.jpg

"Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий" 2007г.  рецепт №1050

Тесто дрожжевое для пирожков жареных простое

мука    605

сахар    39

маргарин  20

соль      10

дрожжи  19

вода      332

___________

итого  1000 г

Ось такий рецепт. Я вже тричі робила пиріжки і кожен раз в захваті! Єдине, я маргарин заміняю олією, бо роблю то половину рецепта, то 3/4, і розтоплювати оті грами незручно.

З цілого рецепта виходить 20 штук середніх пиріжків.

До цього я вже які тільки рецепти не пробувала! І кожного разу от щось мені було не так, смачно, гарно, але не так. А зараз все просто ідеально!!! 

Єдине мені треба краще заліпляти края, бо з рідким тістом це було швидко і просто, а тут треба інакше.

Тісто пухке, смачне, в роботі приємне. Жарю на 6 з 9 (в мене електроплита, тобто на середньому вогні).

20250425_203308.thumb.jpg.5eb39ec141bf705b0b2d636108c4e660.jpg

Сьогодні робила на 3/4 рецепта, вийшло 16 штук. І ми з Вовою влупили ввечері по 3 пиріжка, хотіли ще, але я заборонила, і так ще паски з боків не струсили((((

Не дивіться на начинку, її в пиріжках небагато і вона трохи потаяла, то ковбаска паштетна печінкова. Але ж смаааачнооо!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×