Магда 2 476 Опубліковано: 15 годин назад Ингредиенты: Буряк червоний - 1 шт., Морква - 1 шт., Корінь селери - половина від об'єму буряка Мандарин - 2-3 шт., Гірчиця гостра - 1 ч.л., Гірчиця баварська - 2 ч.л., Конфітюр з гострого перцю з апельсином - 1 ч.л. Ферментований гострий перець - 1/4 ч.л., Мед - приблизно 1 ч.л., Сік лимону Часник - 1 головка, Свіжезмелений чорний перець, Сіль, оливкова олія Для маринаду почистити від прожилок і плівок мандарини, часник пропустити через часникодавку, додати всі гірчиці і гіркі перці, посолити, поперчити, заправити олією. На цьому етапі я куштую і коригую смак медом чи, опційно, соком лимону. Гарно взбити, я соуси збиваю такою збивалкою, яка крутиться, коли її натискати (пояснила так собі, внизу прикріплю відео, хоча це і не дуже важливо, чим його збити) Овочі я беру в пропорції 1:1:0.5 (буряк, морква, корінь селери), натерти на терці для моркви по-корейськи. Змішати овочі з соусом, дати постояти пару годин. Ми з цим салатом зимували, якось він вписався в наш раціон, рецепт зібрався з того, що було в холодильнику, але, як на мене, дуже вдале поєднання. Сьогодні зробила на закриття сезону, вже пора переходити на весняні салати) 1 1 lana19 та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 953 Опубліковано: 13 годин назад Дуже цікавий салат, треба спробувати. Тільки в мене немає нічого з гострого перцю, ні конфітюра, ні ферментованого. А буряк і морква сирі чи варені? Цікаво, цікаво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 476 Опубліковано: 13 годин назад Світлана, овочі сирі. А на конфітюр і ферментований перець мене тут дівчата підсадили, тепер сама всім рекомендую. Може, спробуй додати більше меду і перець червоний гострий мелений? 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах