lana19 20 842 Опубліковано: Среда в 23:59 Ингредиенты: Велике яйце - 1 шт Жовток – 3 шт. Сильне борошно - 150г Семола – 50г Дрібна сіль - щіпка Оливкова олія - 15-20г Вода – 10-15г Метод Замісити туге тісто. Можливо, доведеться додати 10-15 г води, але краще цього не робити. Ближче до кінця замісу додати оливкової олії. Загорнути в плівку і відпочити в холодильнику від 30 до 60 хвилин. Дуже добре розкочується в машинці. Якщо води не додавати, то майже без підпилу борошном. Україна Одеса Війна росії з Україною День 1541 2 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 4 001 Опубліковано: 6 годин назад Я покупала пастамашинку в 2012 году в совместной закупке ещё ТАМ. К машинке шла бумняжка с итальянскими рецептами, я перевела. Был такой базовый рецепт и к нему куча вариантов. Но я делала только базу. Привожу дословно пропорции: 350 г муки (2 стакана) и 2 больших яйца. Всё! (*яйца подразумеваются по 75г) Получается 500г лапши (несушеной). Тесто оооочень тугое, вымесить невероятно трудно, я добавила немного яйца. Тесту дать отлежаться 30-40 мин. Нарезать лапшу, посушить. Лапша ооочень вкусная!!! *Ланочка, если я не втуда влезла, то уберу, нивапрос. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 842 Опубліковано: 1 година назад Светік! Саме сюди. Навіщо плодити практично однакові теми. І так зручніше коли всі разом. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах