Olima 2 445 Опубліковано: 12 годин назад Ингредиенты: Молоко - 250 г Живих дріжджів - 10 -12 г (можна і сухі у перерахунку 3 - 4г) Цукор - 0,5ч.л. Сіль - 1ч л. Борошно - 250г Твердий сир - 50-100г Грибна приправа Метод Перемішати все до однорідності. Сюди добавити нарізану зелену цибулю, кріп, перцю меленого, я ще додала грибної приправи і потерти твердого сиру. Накрити і залишити на 45-60 хвилин. Потім, як тісто підійде, не мішати, а брати ложкою з краю і смажити на пательні. Потрапив мені на очі у ФБ цей рецепт і я вже втретє їх смажу. Дуже простий і незатійливий рецепт, а результат супер для тих хто любить смажене тісто. Україна Сумська область Війна росії з Україною День 1550 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pitochka 3 356 Опубліковано: 11 годин назад Я колись давно робила, ще додавала дрібно нарізану сосиску. Смачні були))) 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 445 Опубліковано: 11 годин назад Я думала наступного разу ковбасу туди потерти. Тільки треба її купити спеціально для цих пиріжків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах