спокусницЯ 6 635 Опубліковано: 19 годин назад Ингредиенты: Картопля 0,5 кг Винний або бальзамічний оцет 1 ст.л. Олія 3 ст.л. Масло вершкове Чорний перець Сіль Тим'ян Картоплю середнього чи маленького розміру добре помити. Вона може бути молода, чи стара. Автор рецепта чистить картоплю, я вирішила не чистити, бо в мене молоденька, а просто ретельно помити сіточкою, тому шкірочка десь знялась, а десь залишилась. Відварити 10 хв в підсоленій воді. Відкинути на сито, дати трішки обсохнути. В тарілочці змішала шматок розтопленого вершкового масла, олію і бальзамічний оцет, перець, сіль, часник. Полити цією сумішшю, перетрусити, викласти на деко. Запекти в духовці 50 хв ( якщо міленька картопля, думаю часу потрібно менше) Я запікала 40 хв на режимі без конвекцією, а 10 хв з конвекцією. Дістати картопельку з духовки, почавити картопельку (картоплем'ялкою чи дном звичайної чашки). Зверху покласти по шматочку вершкового масла, за бажанням ще присолити і посипати приправами) Це дуже смачно! Хрустка скоринка і ніжна (наче пюре) серединка! Джерела: https://www.facebook.com/reel/1529666578543594 Смачного! 4 Магда, Наташшшка, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах