musinka 1 975 Опубліковано: 26 червня, 2023 Нарешті доповзла до цієї теми. І то тільки тому що на вулиці дощік з рання пішов і немає можливості робити в огороді. Щось я зовсім погрязла в ньому. А ще відсутність дома тиждень роботи додала . І хоча від'їздила і поробила всі справи, да і муж щось питався робить там (оприскував виноград, перець і томати). Слідкував за синіми, щоб колорад не залетів. Но приїхала і все по новій. Подвязка помідорів, пасинки, прополка і рихленіє. Трави не багато, грядки чисті і це радує, поки справляють з нею, виковирює де зростає. Натянули тіньову сітку над помідорами і огірками. Шпалерну сітку для огірків. По урожаю - де радує, а де і сльози. Сльози це вишня і черешня. Вишні навіть варенички ні а з Ч ього зробити. З кило вишні обірвал муж перед моїм від'їздом, що з'їли, трохи заморозила( один пакетик). А черешню він не обриваю, держав до мого приїзду, з 2 дерев маленьке відерце. Но половину у смітник, червячок. Приїхала і как раз малина почалась, вже 2 раза по відерцю зібрала. Порічки обірвала, чорна сиородина ще на кущах. Яблок , групи трохи є. Огірки тіки починаються, ще не зірвала. Ті що рано посіяла у мене не ввійшли, пересівала насіння в землю. Кабачки вчора перший зірвала, ще три осталось на кущі. Це той кущик, один з 4, насіння які рано сіяла. Один тіки остався, один ще Річкин зламав і два насінечка не взійшли. Ті що пізніше сіяла, тіки починають в'язатись. Гарбузи теж пересівала, чомусь насіння плохо всходило. Буряки вже є, вже можна борщик варить. Капусту не саджаю, як і картоху. Москва є, но до неї руки не доходять прорідити. Помідорів буде багато, зав'язувались одразу китицями в 3 черги. Но верхушки вже бачу пусті китиці, жара пішла. Одна помідорка вже висить трохи красненька. Сині теж наливаються, но ще маленьки для збору. А перець солодкий вже їмо і на салат. Посадила новий для себе сорт перця -Карло паприка солодкий. Кущі ломяться от плодів. Вот тіки що сфоткала, це крайній кущік з доріжки під дощем фоткала. Вчора з нього 3 перчинки на салат зрізала. 4 Olima, lana19, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 червня, 2023 В 18.06.2023 в 09:58, Natali06 сказав: Королеву тіні я вам показала , а тепер трішки моіх королев сонця. )) Наталя, дуже гарні королеви в тебе в садочку! Очей не відірвати. Хости чудо, таке різноманіття! А рози і в мене так же цвітуть. Но основне цвітіння в цьому році пропустила. Приїхала, а вони вже всі розпиленні, китиці громадні звисають. Нічого не фоткала, да зараз вже і відцвітають. Сьогодні планувала обрізати ти китиці , но дощі пішов. Муж вчора мішки для сміття приготував, бурчав ще - куди я все це дівати буду , усі твої квітки. Я ж тіки зрізаю, а утілізація це вже його задача. Оля, жовтий піон моя мрія! Но... несбиточная, бо садити зовсім нема куди... зовсім! Хоча...если викинути пару кущів старих піонів, то можно. Но жалко і їх. У мене разочорування в цьому році. Більше нічого не буду замовляти на АгроМаркет . Стільки невдачі у мене з ним. Остання невдача це білий піон "Сара Бернар". В тому році замовила кущ, лелеяла його і в цьому році він мені квіточки дав. Сколько радощщі було, поки ця квіточка не розквітла. Замість білої Сари знову рожева півонія. У мене вже цих рожевих 3 кущі є. Теж пару років там же заказувала різні півонії і тільки "Coral Charm" прислали те що надо. Це в цьому році. А це ті "сортові", чим мені АгроМаркет "нагородив" раніше З ліліями, там же замовленними, облом, з лілейніком "English Cameo" о блом, і даже флокс оранжевий "Orange Perfection" не принялись ті коренці що вони мені в пакетику прислали. Да і з деревами багато невдач було. В цьому році замовила 3 кущі чорної смородини і жовтий крижовник. Самий ранній кущ смородини (за нього і робила цей заказ) і кущ крижовник сухі стоять. Одна надія що з коріння пійдуть, поки не вбираю їх. Зараз спиляли стару абрикосу, на її місце муж сказав нову треба саджати. А я не знаю де і брати. На базарі теж дурять добре. А на Агро вже замовляла дві абрикосини, одна "Шалах ананасовий" не прийнялась, а друга в цьому році хорошо заквітла, но всі квіточки змерзли і не знаю цо там буде колись. 4 Olima, Справжня господиня, Магда та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 Я пару років садила батат, в основном фіолетовий. У мене був без поливу, але теж непогано родив. Але викопувати йог це ще той квест))Це не картоплю копати )) треба в виривати величезні ями, щоб його дістати 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 В 19.06.2023 в 09:48, Olima сказав: Наташа, у тебе рай, а не сад. Хочу до тебе в гості, саме коли квітнуть троянди. А в мене вперше розквітнув жовтий піон. Сорт не знаю, бо блокнот з записами з сортами де і що я садила, згорів на роботі, як орки взорвали її. Тепер чекаю, коли ще одна жовта розквітне, теж із нових і буду чи в інтернеті по фото звіряти, чи може у продавця цих піонів спитаю. Олю, дякую за теплі слова! Піони в тебе шикардос! Я років зо два замовляла жовтий піон. І як законопослуша, чкала квітів три роки( два роки квіти обривала) А на третій дочекалася... два білі і один, як казнащо((( Може спобую , ще на цей рік.. але щось після того , бажання мати його пропало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 Нелічка, а мені твоі піони подобаються. Ну й що що пересорт, цікаві і гарні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 Ось моі пересорти. І це тільки крапля. Бо ото погонишся за дешевими, і зразу маєш пересорт. Але і непоганий, хоч і не те, що хотіла) оця червона, це взагалі бомбо! Квітка стоіть стаканчиком. Не розвалюється, пелюстки збиті. Не має в неі отой розпатланості. Ну краса ж! А пересорт)) 4 musinka, Наташшшка, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 червня, 2023 (змінено) 25 хвилин тому, Natali06 сказав: Це не картоплю копати )) треба в виривати величезні ями, щоб його достати Щоб не рити величезні ями, треба батат садити на пагорби. Це значно легше ніж потім його виривати. Як буду у саду, то зроблю фото як у мене посаджено батат. Змінено 26 червня, 2023 користувачем Olima Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 6 хвилин тому, Olima сказав: Щоб не рити величезні ями, треба батат садити на пагорби. Це значно легше ніж потім його виривати. Як буду у саду, то зроблю фото як у мене посаджено батат. Та тоді треба ті пагорби вкривати , та ще полив бажано крапельний.. де його взяти. Садила як могла)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 червня, 2023 Неля, а як пахне у тебе піон Coral Charm? Щось у мене він вперше викинув одну здоровенну квітку, краса неймовірна, а ось запах у цієї півонії щось зовсім не Алё))). Може це і не Coral Charm?, бо чекала чотири роки поки зацвіте з весняної посадки. З осінньої посадки піони вже у мене квітнуть на друге літо. 2 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 червня, 2023 (змінено) Неля, піони в тебе дуже гарні! Мені сподобався отой рожевий на першому фото, дуже незвична квітка як для піонів. Я б такий собі завела, але боюся теж пересорту, недешеве це задоволення. Розказую про кабачки. Я в цьому році купила грунт Классман, після посіву помідор та перцю його в мене осталося літрів 5-7. А руки чесалися кудись його ще пристроїти. А тут Вова приніс з гаражу мої старі касети пластикові на багато ячеек. Я чогось псіханула, порізала ті касети під розмір конфетних коробок і насіяла туди огірки та кабачки і декілька гарбузів. Посіяла десь 23-25 квітня, щоб за 2 неділі зійшли і потім в грунт одразу. А вони взяли і теж псіханули - зійшли дуже швидко і майже всі! Дома я ці коробки пристроїла на лоджії на сонечко, поливала-лелеяла і росли вони добре. І повисаджувала я це все боХатство з першими справжніми листячками прямо в землю в середині травня. В той же самий день як висадила огірки розсадні, сіяла тіж самі насіння в землю. В рядочку в мене получилося по 2-3 розсадні, а ті далі з насіння. І от зараз збираю огірочки саме з розсадних огірків, а з насіння ще треба чекати неділі 2. Таж історія з кабачками і гарбузами. Ну до гарбузів ще далеко, а кабачки їмо. І перші я теж зібрала з розсадних Кавілі і Грибовських. А з насіння Грибівськи тільки почали висувати плоди. Я ще двум сусідкам викопувала свої кабачки, гарбузики та огірочки прям з землею на лопаті, вони так і посадили і ростуть в них прекрасно. Бо насіяла щось дуже густо, боялася, що не зійдуть в землі. І зараз в мене зрізаю капусту ранню і теж на цю грядку пересадила свої огірочки (на них вже по 4-6 листів) і ще в землю насіяла, будуть в серпні-вересні. Отак я тепер буду все через розсаду садити! Дуже сподобалося! Мені в касету і пересіяти можна вспіти, а в землі вони і сходять довше і ризик більше. І ще розкажу хитрість. В ютубі десь в коментах прочитала, як жіночка прискорює сходи кабачка-гарбуза-огірка. Вона маленькими манікюрними ножицями відрізає самий кінчик насіннячка, звідки виходить корінець. Саме лушпіння ріже, не торкаючись серединки. Тобто корінцю тепер набагато легше виходити. От я і пообрізала. Мабуть це теж спрацювало, буду тепер різати, взимку вечора довгі))) Неля, дуже цікавий в тебе перець, та ще й такий ранній. Буду шукати таке насіння, теж хочу посадити такий. В мене перець тільки цвіте, до плодів чекати місяць((( Ну я ж і розсадку маленьку садила, а в тебе вже з квітами була, я помню. В мене тільки гіркий перець скороспілий вийшов, вже висять перчики десь по 4 см і квіточок дуже багато. Змінено 26 червня, 2023 користувачем справжня господиня 4 musinka, Наташшшка, Natali06 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 червня, 2023 4 години тому, Natali06 сказав: Та тоді треба ті пагорби вкривати , та ще полив бажано крапельний.. де його взяти. Садила як могла)) Наташа, зроблю фото і все видно буде. Не вкриті у мене пагорби і не має крапельного поливу. Але батат на пагорбах я висаджую у ямочку, щоб потім поливати легше було, щоб вода не растікалась, а у ямочці затримувалася. Я все саджу у ямочки, бо у мене пісок і потім дуже важко поливати на рівній землі. 2 Natali06 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 червня, 2023 (змінено) Я ніколи не саджала батат, Да і мабудь не їла його ніколи. Но і нема бажання його розводити на своєму участку. Нема де, да і боюсь що їсти його нікому буде. Чоловік так точно їсти не буде таке, йому незнайоме. Оля, у мене Coral Charm зовсім не пахне, травою трошки. Но держу його за його чарівність і за те що стеблі його високи но крепеньки, прямі. Навіть після дощу вони не схиляються до землі, як інші мою пвони. Стоять як солдатики. Но цвіт корала не довгий, день-два і почінає змінювати колір, через тиждень десь зовсім знебарвлюється, стає кремовий. У мене їх два куща вийшло. Один кущ замовляла, но при пересилає з цього куща маленький шматок отломився. Я і його посадила, ні на що не розрпхов3ючи, Перший кущ через рік дав одну квіточку, на другий рік кажись 2 було. В цьому році кущ викинув багато квіток, не перераховувала їх. А той шматочок тіки в цьому році дав пару квіточок. І У мене майже всі кущі нових піонів саджались весною, на початку червня. Бо брала їх по скидкам. І Сару Бернар в травні того року садиба. Даже не розраховувала що зацвіте весною. Наталя, у мене по трояндам не було пересорту. Бо майже всі свої троянди я купляла на нашому ринку, в фургоні РозЗіна. І У нею рідко коли буває пересоот. В Агро я не замовляла троянди ніколи. Є ще случайно з рук куплені, пару кущів в АТБ брала, і є що з ростояла вирощувала. Но вже не пом'ятаю де який кущ саджала, бо декілька кущів пересаджувала і в школу відносила. Твоя друга, фиолетовая, то яка роза? Дуже колір насичений в неї. У мене схожа є, назва її записана в тетрадочке, а зошит дома, а я на роботі. На пам'ять не пом'ятаю. Света, то рожевий піон, що тобі сподобався і є пересорт, який повинен бути білим. Друга фотка то со старого куща, но квітки схожі.Червоні піони раніше отцвіли і тоді вже осипались . Твій досвід з розсадою зацікавил. У мене зовсім малий досвід в вирощуванії кабачки в і огірків з розсади. Нічого гарного не получалось. Тому і саджала н асінням в землю. Но в цьому році прийшлося пересаджувати і о гірки, і кабачечки. Бо перші посадки не виходили, а другі посадки сіяла от душі. Боялась що знов не зійдуть. А вони містами взійшли по два-три семки, а містами пусто .Пересадила і зараз усі ростуть майже однаково. А про сказать кінчик насіння ножничками теж читала декілька разів попадалась така інфа. Ще здивувалась, хотіла теж спробувати цю пораду, но не наважився. Перець я завтра можу пачечку сфоткать, чи подивись сама в інтернеті. Там фірма, точно не пом'ятаю, кажись Солнечний март. І не пом'ятаю сорт чи гібрид. Насіння багатенько в пакет яке. Посадила щось кущів 10, це мені даже забагато буде, якщо так дружно плодить будуть.Но і останні кущі вже тож наращівают перчини, Де позривала перші квітки де оставіла, вже і сама запуталась в них. Щось буде! Змінено 26 червня, 2023 користувачем musinka 4 Olima, lana19, Наташшшка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 26 червня, 2023 Нелічка, ну заісно,якщо купувати у Розіна, то без варіантів. Для мен5 Розіна поки найкраща. Всі троянди просто чудові! Але ж вони теж, близько до донецькоі обл. Чи працюють тепер? Та троянда, що ти питаєш- пересорт. Маю такі дві. І все ж від одноі компаніі. 3 musinka, lana19 та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 червня, 2023 Неля, я ту розсаду огірків та кабачків і не думала садити. Завжди сіяла в землю, як і ти. Але чомусь вспомнила, як сусідка розказувала про те, як розсадою буряк (!!!) саджає, зразу обриває лишні пагони. І в неї бурячки дуже ранні виходять, продає на базарі. От я і подумала, а чому б ні? Прикинула, що той огірок має бути тільки з одним справжнім листком, бо об*єм тої ячейки с грунтом дуже малий, десь 50-70 мл. Тобто корінь теж треба невеликий, бо не витягне більше одного листа. А раз один лист, то для сходу та розвитку йому часу треба приблизно 2-2,5 неділі. От і посіяла в кінці квітня. Якщо б не зійшли в ячейках за тиждень, то пересіяла б, все одно час зекономила би. Бо в землю в мене в ОГ раніше середини травня не можна, земля ще холодна і не зійдуть. А поки будуть сходити, то їх в землі щось пожере.... Коротше, я тепер тільки за розсаду, хоч яку маленьку! 2 lana19 та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 26 червня, 2023 Наташа, РозЗіна (у нас її так називають) біля Запоріжжя. Село Матвієвка, це пригород Запоріжжя, рядом зовсім з нами. Там більш-меньш спокійніше, хіба можно так сказати. Було пару прильотів, но точно де я не скажу. В тому районі, но куди,у нас же нічого не оголошується, де і куди, все в секреті місцеве товариство держить. Да, Донецька обл. рядом з нами, но і не так близько там границя між областями. Роблять вони чи ні, не скажу. Бо в самому пітомнику я ніколи не була. У нас на ринку кожен рік стоїть їхній фургон, де торгують саджанцями. Коли нема нужного тобі сорту, то можно заказ зробить продавцю з фургона, або на самому сайті, або по телефону. І вони привезуть якщо є в наліії в самому пітомнику. Бо можна і не вспіть, бо там саджанці розходяться як горячі пиріжки в базарнмй день. Що в цьому році не знаю, бо не їздила на той ринок давненько, рідко туди зараз виїджаю, опасно ... На тому тижні була там, но уваги не зробила. Тіки замітила що в рядку де стояли раніше багато тіх фургонві і машин с саджанцями, набагато меньше стал, почти пусто. Торгують в основному місцеві розсадлю і квітками. Но воно і понятно. Там же і мелітопольскі пітомники раніше торгували, і приморськи, і багато інших тіх, кто зараз під окупацієй. Ти можеш на сайті глянуть і подзвонить їм. У мене був десь номер телефону, но мабуть загубила вже. Вони ж завжди перестрілку робили. Там же у них не тільки троянди були раніше. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 26 червня, 2023 11 година тому, справжня господиня сказав: Що таке??? Вперше чую! Ой, Світланка, я сама не знаю яке воно. Начиталась, що прям корисне, замість картоплі в суп можна давати, запікати і тд і тп. Буду пробувати, якщо вродить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 26 червня, 2023 2 години тому, Olima сказав: Наташа, зроблю фото і все видно буде. І мені, і мені фото! Сьогоднішня спроба висадити батат теж не увінчалась успіхом, то може подивлюсь на фото і третя спроба буде вдалою))) Дівчата, квіти красивущі в вас! Аж запахло в хаті. Дякую! 1 musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 26 червня, 2023 1 година тому, справжня господиня сказав: сусідка розказувала про те, як розсадою буряк (!!!) саджає Я завжди буряк розсажую. І в теплицю сію, а тоді висаджую на город - прекрасно вдається 2 musinka та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 26 червня, 2023 1 година тому, Наташшшка сказав: І мені, і мені фото! Сьогоднішня спроба висадити батат теж не увінчалась успіхом, то може подивлюсь на фото і третя спроба буде вдалою))) Наташа, а твій батат вже корінці пустив? У нас дощ зарядив, по прогнозу цілу неділю буде йти. Коли поїду не знаю, але буду намагатися проскочити між дощем, бо у мене в саду зараз пізня клубника спіє. Останній раз вибрала її у суботу, а в неділю і сьогодні і льє і льє. А я в цьому році спробувала розсадою висадити лук чернушку. В інтернеті надивилася, что так із чернушки наростає справжня головка цибулі. Поки що результатом задоволена, цибулька така гарненька сидить і головки такі вже видніються у неї. Навіть вже купила насіння на наступний рік. 3 musinka, inucya та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 27 червня, 2023 19 годин тому, Olima сказав: Наташа, а твій батат вже корінці пустив? Так, з корінцями вже. 19 годин тому, Olima сказав: У нас дощ зарядив Як ми чекаємо дощу...В нас така суша, що жах. 19 годин тому, Olima сказав: В інтернеті надивилася, что так із чернушки наростає справжня головка цибулі. Останні років з 8 лише так і саджаю. Все гарно росте. Особливо, якщо розсаду висадити вчасно Бо цей рік моя розсада досі не висаджена з теплиці. Мабуть, доведеться експеримент проводити - залишити цю цибульку на тиканку на наступний рік. 2 Olima та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 27 червня, 2023 Наташа, забери в нас дощі, благаю! Половину віддам не глядючи! От сьогодні пришлося їхати на дачу тільки щоб побризкати огірки, помідори та кабачки. Боюся, щоб не началася борошниста роса, пероноспороз та інша зараза. В нас дощі постоянно, земля майже не просихає. Я навіть вже не сапаю ту землю, бо це марна робота, тільки підпушу все і знову дощ, і так по кругу. А ллє як в тропіках, сильно, рясно, землю забиває. От вчора був добрий дощ, сьогодні ледь по дачі ходила, на галоші трохи налипало. А на завтра і далі на 3 дня знову в нас дощі. Завтра зранку зберу смородину і кабачки і поїдемо додому. Сьогодні зірвала з кіло огурчиків. І знайшла на вулиці пакетик насіння огірків, які забула в суботу. Насіння під дощем намокло і проросло! Тому прийшлося мені зрізати всю ранню капусту і це насіння тикати в землю на місце капусти. А те, що сіяла в суботу, вже сьогодні висунуло семядольки. Дівчата, дуже добрі ці огірочки, що я сіяла. Називаються Сремський F1, вони в оболонці рожевій і на такій палетке, їх там штук 50. Купувала в магазині Аврора. Ще такі ж Ластівка Ф1, Рацібор Ф1, це навроді чеська селекція. Купіть, не пожалкуєте! І ще купіть гарбуз Конфетка. Це мені дала сусідка насіння, схожість 100%. І дуже, ну дуже рясно зав*язь на них, через 2 листка і гарбузік. На тій кожній плеті їх вже по 3-4 штуки і ще не кінець. Завтра сфоткаю, такі красиві! 2 Наташшшка та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 28 червня, 2023 9 годин тому, справжня господиня сказав: Наташа, забери в нас дощі, благаю! Ех, Світланка, я б з задоволенням. Ось на сьогоднішню ніч обіцяли дощ, думаєте був - ані краплини(( Все сухезне. Персики, яблуні скидають те, що нав'язали, під деревами встелено плодами. Капуста просто чучвіріє, рання так і не пов'язалась, бо поливати багато не можу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 28 червня, 2023 15 годин тому, справжня господиня сказав: Дівчата, дуже добрі ці огірочки, що я сіяла. Називаються Сремський F1, вони в оболонці рожевій і на такій палетке, їх там штук 50. Купувала в магазині Аврора. Ще такі ж Ластівка Ф1, Рацібор Ф1, це навроді чеська селекція. Купіть, не пожалкуєте! І ще купіть гарбуз Конфетка. Це мені дала сусідка насіння, схожість 100%. І дуже, ну дуже рясно зав*язь на них, через 2 листка і гарбузік. На тій кожній плеті їх вже по 3-4 штуки і ще не кінець. Завтра сфоткаю, такі красиві! Гарбуз правильно називається Цукерка. Пакетик насіння продається в АТБ навесні. 2 Дяна та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 28 червня, 2023 Світлана, відпишешься зимою за цю Цукерку? Який він на смак та як добре лежить. Може і я на наступний рік куплю його, в цьому бачила такий, але вже інших сортів накупила та сусідка дала, садити не було вже куди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 28 червня, 2023 (змінено) Оля, обов*язково напишу. Просто зараз я дуже вражена її врожайністю! Якщо якийсь нонейм-гарбуз поки мені гонить триметрові товсті як канати плеті без жодной зав*язі, то на цій Цукерці на 1,5 метра вже по 3 гарбузика розміром з дитячий м*ячик! А плеті в неї дуже рясні бічні, і зав*язь через 2 листа на третьому. Я просто вражена! Ніколи такого не бачила, от і з вами ділюся. Сподіваюся, що і смак не підкачає, бо дуже про неї гарно пишуть. І це не пересорт, бо вже картинка в інтернеті схожа на мою. Чекаю. Ці насіння гарбузові мені навесні дала сусідка з пакетом. А я ще саджала якийсь Мускат де Прованс від Профнасіння, то він щось не дуже хоче рости на відміну від Цукерки з АТБ. Змінено 28 червня, 2023 користувачем справжня господиня 3 Наташшшка, musinka та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах