Ингредиенты:
300 г борошна
10 г розпушувач тіста
Сіль
75 г цукру
100 г масла
2 яйця
1/2 літра молока
Метод
Змішайте борошно та розпушувач тіста у мисці.
Зробіть заглиблення у суміші й додайте сіль, цукор, розтоплене масло, яйця.
Поступово додавайте молоко.
Залиште тісто на годину.
Випікати у вафельниці на максимальний температурі 3-4 хвилини.
Коли замовляв собі змінні пластини для гриля, передивився багато рецептів бельгійських вафель. Але виявилось, що в інструкції вже є досить простий та швидкий рецепт.
Від себе добавлю, що годину вже не чекаю. Різниця не відчувається. Якщо планується їх їсти з солодкими топінгами або нутеллою, то бажано додати ванільний цукор.
Вафлі виходять дуже смачні, пухкі, та поживні.