Перейти до вмісту

Наташшшка

Пользователи
  • Публікації

    385
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    45

Наташшшка last won the day on 15 січня

Наташшшка had the most liked content!

Про Наташшшка

  • Звання
    Любитель

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Неа. Ніякої різниці. Тільки використовується саме лист.
  2. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Натусь, ну, так не буває, що листя отруйне, а черешок - ні. Там листя має точно ті самі якості, що і в щавлю - щавелева кислота. Так як і в щавлю, не можна їсти після того, як викинула рослина квітку. Але тоді і чнрешки теж не можна використовувати в їжу. Саме через велику концентрацію щавелевої кислоти. Людям з подагрою взагалі не можна вживати ні ревінь, ні щавель
  3. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Я варю з ревенем замість щавлю. І з кропивою)
  4. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Треба сушити вже цибулю багаторічну(зелень), ревінь мрозити - листя на борщ, черешки на пиріжки і кисіль...Треба, але руки не доходять(
  5. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Світланка, переїжджай до мене)) Будеш нас годувати, балувати(мрійливо так кажу) Бо я вчора лелве не знепритомніла, бо не встигала ніяк поїсти)) Наварила дуже багато борщу і закатала його в банки. Якщо буде ситуація як вчора, то матиму що їсти))
  6. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Ланочка, дякую! Думаєш, на желатині норм буде? Не попливе через температуру, не зіпсується? Бо я вже думаю, може взагалі не прикрашати?
  7. Наташшшка

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, привіт. Маю таке питання - яку глазур краще зробити на пасочки для довгого зберігання? Пектиму панетоне на заквасці, вони самі по собі можуть довгенько лежати. А от в глазурі не впевнена. Ну і самі розумієте, умови зберігання непередбачувані там, куди пасочки поїдуть
  8. Дякую, Ланочка. Накрило мене трохи. Намагаюсь заспокоїтись.
  9. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Аааааа, хочу квашеної капусти Своєї немає, а купляти щось трохи дорого цьогоріч, ех) Треба йти суп варити, а я не можу придумати який
  10. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В мене сьогодні зелений борщ і шкідливі смажені м'ясні млинці Ну ще крекери і медове печивко, але то вже не нам
  11. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Видужуй! Дякую за відео) Все просто, виявляється))
  12. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Не знаю Не рахувала. Я їх місила-ліпила, місила-ліпила, місила-ліпила Але визнаю, тісто замішувала міксером. Якби вручну, то точно б здохла Не вмію ватрушки робити Не розумію, як то в них робититу ямку по центру.
  13. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Так і я про те))
  14. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ще мала б бути піца, але то вже я не встигла Тюхтельки хочу, повзти швидше не можу Але я згодна на вчорашні тюхтельки)
×