Перейти к содержимому

Торт "Шварцвальдский новы...

Просмотров: 1896
Лайков: 21
Опубликовано: 15.08.2016
Хлеб на фруктовых дрожжах с г...

Просмотров: 1224
Лайков: 2
Опубликовано: 16.10.2015
Куриные крылышки на картофель...

Просмотров: 1611
Лайков: 11
Опубликовано: 31.07.2015
Салат с "рисовыми" ма...

Просмотров: 1566
Лайков: 8
Опубликовано: 04.01.2015

Фотография

Кулич "Королевский"


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 43

#41 Фрезия

Фрезия

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    887
  • 301 сообщений
  • Город:Сімферополь
  • Настоящее имя:Ірина

Отправлено 22 Апрель 2017 - 22:29

Спекла паску по Вашому рецепту, дуже ароматна, завтра спробуємо. І в мене 2 спроба глазурі на желатині,цього разу була уважнішою при варінні сиропу, подивлюсь вже завтра, як буде нарізатися.Ледве встигла посипати, застигає швидко,але цього разу вона мякша)
IMG_20170422_225543.jpg
  • lana19 это нравится

#42 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    11 744
  • 6 604 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Таня

Отправлено 23 Апрель 2017 - 06:44

Фрезия,на погляд дуже гарна.я вже їх переїдання,вже не можу..Але дивлячись на ваші шедеври, думки зріють)))
  • Фрезия это нравится

#43 Фрезия

Фрезия

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    887
  • 301 сообщений
  • Город:Сімферополь
  • Настоящее имя:Ірина

Отправлено 23 Апрель 2017 - 08:05

Спробували сьогодні паску- дуже смачна! Глазур гарно нарізається,не кришиться, нарешті  знайдено ідеальну) (змінила желатин, знайшла  серед російських виробник Айдиго)  Дякую за рецепт! :flowerss:

IMG_20170423_080507.jpg

IMG_20170423_083252.jpg

IMG_20170423_080531.jpg


  • lana19, fronya40 и AlenaT это нравится

#44 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    4 444
  • 2 111 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 23 Апрель 2017 - 17:38

Ірочка, на здоров’я! Дуже гарна пасочка.


  • Фрезия это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.