Перейти к содержимому

Вешенки в кляре

Просмотров: 1272
Лайков: 10
Опубликовано: 29.03.2017
Профитроли "Бородинские...

Просмотров: 1738
Лайков: 8
Опубликовано: 14.02.2017
Пасхальные хлопоты

Просмотров: 9107
Лайков: 8
Опубликовано: 07.04.2016
Гранола от Грипаны ( полезный...

Просмотров: 2279
Лайков: 12
Опубликовано: 18.01.2015

Фотография

Яйце Бенедикт

рататуй-13 бенедикт яйце-пашот бекон голандськийсоус

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 7

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    339
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 26 Май 2017 - 09:40

18622291_1716503571980939_8939324638818746034_n.jpg

 

Яйце Бенедикт
Чи може бути щось смачніше на сніданок ніж два ідеально зварених яйця-пашот на підрум'яненому, хрумкому беконі, під теплим голандським соусом. Та й ще на ароматному, підсмаженому тості)
 

Голандський соус.
3 курячих жовтки солимо, перчимо та збиваємо. топимо 70-100 гр масла.
Далі поступово на водяній бані вводимо масло в жовтки. Постійно помішуємо. До загустівання. Соус готовий.
Обсмажуємо бекон. Обсмажуємо на тій же сковороді багет чи грінку.
В киплячу воду трохи солі та оцету. Опускаємо наші яйця, як на відео. 2-3 хвилини і виймаємо. Яйця-пашот готові.
Наріжемо помідору слайсами.
На низ грінка, яку я змастив голандським соусом. Потім листя салату, далі бекон, помідори. На помідори яйця-пашот.
Поливаємо теплим голандським соусом.
Яйце Бенедикт готово. Смачного!
Яйце Бенедикт

 



#2 inucya

inucya

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    1 679
  • 772 сообщений
  • Город:Горловка
  • Настоящее имя:Инна

Отправлено 26 Май 2017 - 09:52

Яка смакота :vkusno 1: !!!


  • Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится

#3 N@T@

N@T@

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    3 174
  • 2 058 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Наталия

Отправлено 26 Май 2017 - 22:32

РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:


  • Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится

#4 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    339
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 27 Май 2017 - 08:19

РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо :LaieA_024:

І дуже смачно. Я взагалі люблю страви з яєць. А бабуся постачає качині яйця. Великі, ситні. З них яйця-пашот виходять ідеальні.

 

ПС. Через пару днів буде ще одна цікава страва з яєць)


Сообщение отредактировал РАТАТУЙ-13: 27 Май 2017 - 08:20

  • Natali06, fronya40, bendim и 2 другим это нравится

#5 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    838
  • 312 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 27 Май 2017 - 08:29

Просто чудово. Суперовий рецепт. Та й взагалі у Вас усі рецепти цікаві. І дуже приємно, що на українській мові ;). Дякую!
  • bendim, Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится

#6 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    13 311
  • 7 298 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 27 Май 2017 - 09:22

Знову Чудова страва!! Дуже дякую за такую смакоту!

Шедевр!!
  • Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится

#7 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    5 446
  • 2 508 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 27 Май 2017 - 11:23

Андрій, дуже смачно віглядають ці яйця  :vkusno 1: . Я не готувала яйця Бенедикт, но читала бігато.


  • lana19, fronya40, Алцёна и еще 1 это нравится

#8 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    10 607
  • 6 148 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 27 Май 2017 - 17:11

Навіть рідкий жовток то дрібниці... затьмарив дизайн страви. Дивлюсь, як заворожена.... Так красиво... Можливо, спробую приготувати й спробувати.
Дякую за науку!!
  • lana19 и РАТАТУЙ-13 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй-13, бенедикт, яйце-пашот, бекон, голандськийсоус

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.