Akvarel 861 Опубліковано: 7 листопада, 2016 Akvarel, так это печенье можно просто кружочками вырезать и выпечь. Ну звичайно, що можна. Але ж зі штампами воно таке красиве і смачне. А зі скалкою лекше розтачувати....ой дівчата, я просто обожнюю такі всякі кухонні штучки. 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 19 січня, 2017 я конечно без штампиков его наваяла сначала просто формочками, но мне не понравилось.потом решила через мясорубку и добавила изюм и шоколад. .спасибо за напоминание давно забытого рецепта. 6 Виталинка, lissaKi, AlenaT та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 19 січня, 2017 Света, чудесное печенье получилось! 2 Світл@нка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 січня, 2017 @Светл@нка, какая оригинальная подача печенюшек!! 2 Світл@нка та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 22 січня, 2017 @Виталинка, спасибо @Алцёна, спасибо,прям засмущала .это называется- лепила по быстрячку 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрезия 1 051 Опубліковано: 22 січня, 2017 Навіть не сподівалася, що таке гарне печиво вийде з розсолу помідорного!Дякую за швидкий і смачний рецепт! 6 Алцьона, Світл@нка, Natali06 та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 30 січня, 2017 А вот и мои печеньки (рассол помидорный, и добавила 2 ст.л. какао). :vkusno 1: 7 Sakura, Natali06, Світл@нка та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 3 лютого, 2017 Девочки , какое печенько аппетитное у вас получилось! Молодцы! А вот и мои печеньки (рассол помидорный, и добавила 2 ст.л. какао). :vkusno 1: Инна , с какао красивое такое! А я люблю в это печенье пряничную смесь добавлять, очень вкус обогащает. 2 УкраІнка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 948 Опубліковано: 7 лютого, 2017 @Виталинка, я тут на днях прикупила штамп для печенья и решила опробовать. Вот что вышло: Только не могу сказать, что первый опыт работы со штампом оказался удачным. Почему-то рисунок виден далеко не на всех печеньках, на многих во время выпечки он практически исчез, расплылся. Может, есть какие-то особенности работы со штампами? Просветите, пожалуйста, мастерицы! Вырубка вот такая, только кругленькая: 2 Алцьона та AlenaT reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 7 лютого, 2017 А как мне с детства знаком тот рисунок, что на темных печеньках!))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах