Svetlanaur 644 Опубліковано: 7 січня, 2016 Мар"яночка! З Днем народження! З днем народження вітаю,Від всього серця я бажаюЩастя, радості, добра,Здоров’я, успіхів, тепла,Благополуччя та достатку,Щоб справи всі були в порядку.Хай посміхається життя,Та буде кращим майбуття. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 7 січня, 2016 Мар"яночка, сонечко, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Народитися взимку - особливе щастя. Не кожен паросток пробиває снігу,Не кожен виносить вітер, негодаІ товщі колючого, слизького льоду.В тебе є особлива тепла сила,В тебе є удача, везіння, любов.З кожної проблеми виходиш красиво,Печаль перемагаючи знову і знову. 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 7 січня, 2016 Мері, з днем народження! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 7 січня, 2016 Мар"яночко, з Днем народження!!! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 7 січня, 2016 Дівчатка,милі.Щиро вдячна за вітання!Мені дужее приємно.Шкода ,що не можу регулярно появлятись.Маленький мій захворів ,я зовсім падаю з ніг. Цілую всіх і ще раз ДЯКУЮЮЮ УСІМ!!!!!!!!!!! 5 IRR, УкраІнка, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 7 січня, 2016 Мар'янко! Вітаю з Днем народження!!! 1 Мері reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 9 січня, 2016 Мері, Поздравляю с днем рождения! Счастья, любви, здоровья тебе и близким. 3 Юлькин, fronya40 та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 12 січня, 2016 Оксаночко , дорогенька наша, солоденька,З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Вітаємо Оксаночку щиро! Бажаємо добра і миру! Світанків сонячних, привітних, А днів прекрасних, теплих, світлих. Ночей спокійних, не тривожних, А щастя стільки, скільки хочеш! Здоров'я вдосталь і без ліку, Кохання щирого довіку! 3 Sakura, fronya40 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 12 січня, 2016 Оксаночко, з Днем Народження!!! 2 fronya40 та Sakura reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 12 січня, 2016 Sakura дорогая!!! С Днем Рождения!!!Будь счастлива и все тогда сбудется!!!! 2 Юлькин та Sakura reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 12 січня, 2016 Sakura - Оксанка, с Днем рождения!!! 1 Sakura reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IRR 5 346 Опубліковано: 12 січня, 2016 Sakura -Оксана, с днем рождения! Пусть мечты сбываются. 3 Юлькин, Sakura та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 12 січня, 2016 2 Sakura та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 12 січня, 2016 Sakura! Поздравляю с Днём Рождения! Желаю много-много счастья и сладкой жизни!!! 2 Sakura та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Veronka 2 368 Опубліковано: 12 січня, 2016 Sakura-Оксаночка!!!!Всего тебе самого наилучшего, исполнения желаний и конечно здоровья!!!!! :flowerss: 2 Sakura та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sakura 2 296 Опубліковано: 12 січня, 2016 Девочки, дорогие! Всем огромнейшее спасибо за такие прекрасные поздравления и теплые пожелания! Мне очень-очень приятно! Я очень рада, что вы есть у меня, что у нас есть такой чудесный форум! Всех люблю! 7 УкраІнка, Vilapo, IRR та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наташенька-naataa !! С днем рождения!!!!! 1 naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 14 січня, 2016 2 fronya40 та naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наташенька, поздравляю с днём рождения! 2 naataa та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наташенька! С Днюшкой! 2 fronya40 та naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 14 січня, 2016 2 naataa та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 14 січня, 2016 2 fronya40 та naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наточка, от всей души, поздравляю С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!! 2 fronya40 та naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наташа, с Днём рождения! 2 naataa та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 14 січня, 2016 Наташенька, с Днём рождения!!! Здоровья, счастья, удачи!!!! 2 fronya40 та naataa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах