Мері 1 016 Опубліковано: 18 листопада, 2016 Я відмовляюсь(( до кожної +7 ,то зажирно. А полтавські відсилають від однієї штучки.Так що можна дзвонити і замовляти,думаю все буде дешевше і нічим не гірше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 18 листопада, 2016 Мері, та я теж так думаю, бо в кінцевому підсумку ті форми як золоті будуть. Щось мені зовсім не сподобалося іхнє ставлення до клієнтів. Уже не перший раз організовую СП, але з таким відношенням зіткнулася вперше. 4 fronya40, lissaKi, Юлия та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 375 Опубліковано: 19 листопада, 2016 Галочка, я тоже отказываюсь((( Может, действительно, глянь по другому адресу, свисти, если соберешься... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 26 січня, 2017 Девочки,благодаря вам я позвонила в Полтаву,выписала две формы для бисквиты( которые просто позарез нужны с ноября,но все забывала их заказать))))) И вот позавчера я вспомнила каким то чудом и сегодня я обладатель алюм.форм- 1 большая и 1 маленькая - это все 109 грн! 8 Мері, Kira, Валюшечка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 26 січня, 2017 Девочки,благодаря вам я позвонила в Полтаву,выписала две формы для бисквиты( которые просто позарез нужны с ноября,но все забывала их заказать))))) И вот позавчера я вспомнила каким то чудом и сегодня я обладатель алюм.форм- 1 большая и 1 маленькая - это все 109 грн! Я також там брала форми, трикутник нічим не гірший ніж в Дніпрі. 1 Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 26 січня, 2017 Дайте мне ссыль. Мне нужна тостерная одесская. Там с крышкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Валюшечка 505 Опубліковано: 26 січня, 2017 И мне ссылочка нужна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 26 січня, 2017 http://mooka.com.ua/topic/2908-sp-khlebnye-formy-iz-poltavy/ 1 Пампушка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 26 січня, 2017 Анжела, одеська з кришкою. Я теж там на днях замовила бутербродну подвійну і одеську з кришкою. Доставка обійшлася в 55 грн. Ну і борми двісті з копійками. 4 lana19, Алцьона, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 січня, 2017 Девочки,благодаря вам я позвонила в Полтаву,выписала две формы для бисквиты( которые просто позарез нужны с ноября,но все забывала их заказать))))) И вот позавчера я вспомнила каким то чудом и сегодня я обладатель алюм.форм- 1 большая и 1 маленькая - это все 109 грн! Танюша, а можешь сфоткать эти формы? Не могу понять, они типа с разъемным кольцом?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 26 січня, 2017 и я, и я, и я того же мнения - в Полтаве отличные формы, уже год пеку в них и радуюсь...а какие паски у меня красявые в том году были из них... 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 січня, 2017 А я на хлебную круглую засматриваюсь)) Я же как бы...мечтаю научиться хлебушек печь) Вот и к формочкам подошла уже очередь)) А тут Таня еще и бисквитными кольцами подразнилась... В общем, я большая ХОЧУХА 2 Kira та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 27 січня, 2017 Анжела, одеська з кришкою. Я теж там на днях замовила бутербродну подвійну і одеську з кришкою. Доставка обійшлася в 55 грн. Ну і борми двісті з копійками. Это там где Танина ссылка? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 27 січня, 2017 http://mooka.com.ua/...rmy-iz-poltavy/ Спасибо. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 27 січня, 2017 Не,она не разъемная. Я даже не видела их,набрала эту Юлю,что телефон внизу,сказала,что нужна форма и все. 6 AlenaT, Юлькин, Lika_N та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 27 січня, 2017 Они вверх на расширение идут? 2 fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 27 січня, 2017 @ang-kay,нет,они прямые. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 27 січня, 2017 Тогда отлично. Мне показалось, что расширяются. А диаметр какой ты брала? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 січня, 2017 Спасибо, Танюша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 27 січня, 2017 А диаметр какой ты брала? Энжик, я даже не знаю размеры. там было два размера- большая форма и малая. Я их обе взяла. Малая- ну уж слишком малая, я вечером измеряю диаметр. эта покупка была какая то спонтанная. Вспомнила- позвонила. она через час мне перезвонила- а я уже не помню о чем речь)))) т.е мне формы эти нужны. но не принципиально. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 27 січня, 2017 Танюш, я какраз малые и заказала. Они к верху таки расширяются на сантиметр. Диаметр малой 16.5, а большой 24 кажись. Хочу научиться маленькие торты печь, а то уже в двери не влажу))) Все очень подорожало. Одесская форма с крышкой стоит в районе 130 гр. 4 Юлькин, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 29 січня, 2017 Дівчатка, вчора забрала своі форми. Уже руки чешуться щось спекти. Підкажіть, іх треба якось обробляти, прокалювати перед першим застосуванням? 3 Алцьона, fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 29 січня, 2017 Да. Смазать маслом и в перевернутом виде прокалить в духовке при 200 градусах 15 минут. 5 lana19, Akvarel, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 29 січня, 2017 @ang-kay,щиро дякую :) 3 fronya40, Алцьона та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 29 січня, 2017 Анжелика, а я так не делала... это обязательно? 5 ang-kay, lana19, fronya40 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах