natamylove 4 376 Опубліковано: 5 листопада, 2017 Спасибочки.ну вот начала уже с штоллена.а там видно будкт 3 Алцьона, inucya та Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 6 листопада, 2017 Испекся.завтра буду пробовать 6 Vilapo, Алцьона, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 7 листопада, 2017 Замечательно, жду завтра чтобы прочитать , как они пришлись тебе по вкусу ) 3 lana19, Алцьона та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 8 листопада, 2017 Вкусно.чувствуется лимончик,цедра.алкоголь почемуто не чувствуется? Наверно он бы вызрел и стал вкуснее,но я этого не узнаю.второй доедаем.крошится немного.я уменьшила сахар в 2 раза(один умный человек посоветовал делить сахар пополам во всех рецептах,это чтоб не толстеть),но мне он даже так сладкий,ведь внутри изюм а сверху пудра.так что понравилось.незаморочливо и вкусно 5 Kira, УкраІнка, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 8 листопада, 2017 Ну вот и отлично, рада что рецепт пришёлся по вкусу, готовь на здоровье ! А на счет алкоголя, дубильные вещества остаются, а спирт имеет свойства улетучиваться, тем более при нагревании 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 1 грудня, 2023 І про цю смакоту я сьогодні думала. На наступному тижні хочу спекти, як думаєте, не рано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах