Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Мар'яна, а я його знаю з дитинства . Я навіть уявити не могла що хтось не знає, чи не готував таку щиро українську страву, ну то таке. Такщо покуштуй ще мій капусняк, готуй на здоров'я ! 3 fronya40, Мері та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Девушки, уже уговорили! Завтра же схожу в АТБ, может и мне повезет с пшеном. Леночка, я всегда его хорошо промываю в холодной воде и даже пыталась запаривать кипятком (как делает Фронечка), но мне редко попадается красивое пшено, желтенькое. Как правило на глаза попадается бледное, какое-то грязное пшено и я прохожу мимо. 2 Vilapo та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Таня, сегодня была в АТБ и глянула на пшено, все чистенькое и ярко желтое. В этой торговой сети не залеживаеться товар, поэтому крупы свежие. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Мар'яна, а я його знаю з дитинства . Я навіть уявити не могла що хтось не знає, чи не готував таку щиро українську страву, ну то таке. Такщо покуштуй ще мій капусняк, готуй на здоров'я ! От бачите,як буває. Самій стало цікаво,чому у нас таке не варили?Чи просто вдома ніхто не любив,чи просто не поширений.Друге ймовірніше,бо з дитинства зовсім в памяті не врізалось. Спитаю маму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Спитаю маму. Так, маму обов'язково треба спитати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Ленусь, спасибо за капустняк! Есть вопрос, и тоже о пшене... с тем, почему горчит разобрались, спасибо. А вот на следующий день оно не твердое... тем более в кислой среде? ... или лучше варить на один раз.... я в пшене вообще не понимаю толком ничего, у нас в семье какось не готовили 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Дианчик, ты спрашиваешь не становится ли сваренное пшено в капустняке твердым ? Конечно же нет, оно уже сварено и снова стать твёрдым не может 2 Izvarina та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Да, Ленусь, я про готовое уже... меня пару месяцев назад на экзотику потянуло, варила кашу из пшена, пока свежесваренная была, нормальная, мягкая, а как остыла, то такая стала... дубовая... мои забраковали... зы сейчас мне как похвалу говорят, типа Эктор-стайл - "На балькон!"))) 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Не ну ты сравнила, каша да, она такая, пока свеже-сваренная вкусная, а холодную надо снова на сл. масице до тямы приводить А в капустнячке всего 30г. пшена, саме то, разваренное, комом не становится 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Я ж те и говорю, ничё не понимаю в пшене Спасибо за ликбез 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 листопада, 2015 Готовь на здоровье 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Тааааак! Сходила в неудобное для меня АТБ. Там вообще пшена не было никакого.... Спросила продавщицу, сказала, что на днях привезут... Кстати не было не только пшена, но и перловки. Хочу сварить перловый суп с сухими белыми грибами. Грибы есть - перловки нет. Анекдот какой-то! 3 lissaKi, Vilapo та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Таня, терпение, и пшено с перловкой будет у тебя дома Надо будет завтра посмотреть что в моём АТБ делается 2 fronya40 та Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Мне не привыкать - подождем, потерпим... А пока блинов напечем! 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Блины, тоже выход из положения 1 Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Пшено АТБшное не брала еще, а вот булгур их люблю. Ленусь, а капустняк с булгуром бывает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 24 листопада, 2015 Мне пока такое не известно , а вот рассольник смело можешь с ним варить, так как он по вкусу с перловкой очень похожи 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 27 листопада, 2015 @Vilapo, Леночка, ты так меня разохотила своим капустнячком!!!! Пошла в своё Сильпо и купила бледное пшено. Варю капустняк... Охота - пуще неволи! Где-то так. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 27 листопада, 2015 Танюша, вообще то в супе не принципиален цвет пшена, главное чтобы сам капустняк тебе доставил удовольствие 2 fronya40 та Явдоха reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Явдоха 4 484 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Ага !!! Был хорош, но мало. Леночка, спасибо за рецепт. PS От качества пшена зависит вкус блюда, а само качество крупы зависит от цвета - чем ярче цвет, тем качественнее крупа. Или мне так кажется???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Был хорош, но мало. Танюша , я рада что тебе твой капустняк понравился , а чего так мало сварила О пшене, Танечка и ежу понятно что, цвет на прямую связан с качеством но как говорится, шо маємо :smailuk10 (1): 2 Явдоха та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Ленусь, а у меня, прям чичас варится, ага 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Дианчик, здорово ! Жду , что скажет семейство . 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Лен, спасибо! Очень вкусный! На балькон! 1 Vilapo reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 29 листопада, 2015 Дианчик, на здоровье ! 1 Izvarina reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах