Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 січня, 2016 Ингредиенты: картопля-20 штсир твердий-50гмайонез-2-3ст.л.масло селянське-50г (розтоплене)спейії-майоран,базилік,кріп,сільза бажанням-2ст.л.кетчупу Приготування Обчищену картоплю нарізаємо тоненькими пластинками (як на чипси). Я все роблю в великій і широкій ємності для зручного перемішування. Сир натерти на дрібній тертці. До картопельки додати цей сир і всі інші інгридієнти. Перемішати,щоб кожна пластиночка була в приправках. Викладаємо картопляну масу в силіконові формочки для кексів (я нічим не змазувала),а якщо металеві,то потрібно змастити маслом. Випікаємо при температурі 190 градусів 50-6-хв. Але потрібно слідкувати,щоб картопляні пелюстки не пригоріли. Рецепт простенький,та подача картопельки оригінальна. Порадила мені приготувати такі "троянди" моя подруга і колега по роботі Танюшка.А вона його побачила в інтернеті.Щиро їй дякую! Готуйте і смакуйте із задоволенням! 21 олеся26, Natali06, Olima та 18 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 30 січня, 2016 Оксанка, яка краса!!! Дякую за рецептик, обов"язково спробую! А якщо між листочки трояндочки і фаршику покласти...тоді буде повноцінний обід чи вечеря! :10: 2 Уляна-ляна та Николаишна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 30 січня, 2016 Оксаночка, ну оочень красивая и аппетитная розочка! :10: И главное так празднично ! Спасибо за рецептик! Потащила в копилочку. 3 Уляна-ляна, Юлькин та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 січня, 2016 А якщо між листочки трояндочки і фаршику покласти...тоді буде повноцінний обід чи вечеря! Юль,я теж так міркувала,та і за годину фарш буде готовий. Але у мене не було нічого мясного під рукою,а так кортіло приготувати ну оочень красивая и аппетитная розочка! И главное так празднично ! Спасибо за рецептик! Потащила в копилочку. Наталь,я сама зараз нічого такого не можу скуштувати,але моя дітлашня була дуже задоволена.Я тільки на красу подивилася. Дякую вам,дівчата,за комплімент! 3 Николаишна, Natali06 та Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 30 січня, 2016 я своїм сьогодні зроблю на вечерю такі трояндочки с м"яском, потім отчитаюсь. Оксан, я з тобою також на салатиках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 січня, 2016 Чекаю вражень,а якщо ще мають бути м'ясні,то чекаю з нетерпінням(сама люблю м'ясо) ,але поки що на салатах. З вівторка поласую курятинкою. Юль,а двоє-то вже сила і тепер я з подвійною енергією буду "осалачуватися". 1 Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 2 лютого, 2016 Оксаночко, несу подяку за смачний рецептик!!! :smailuk10 (1): Було дуже смачно, я тільки попробувала... аромат стояв на всю хату!!! В мене якраз були гості, дуже всім сподобалось! Готувала із фаршем та сиром. Фотозвіт Перша партія трохи пересмажилась, ледве витягла з тефлонових форм для кексиків, зато друга партія вийшла ідеальною, вистрибували трояндочки вже самі, нічого не ломалось. 7 lana19, Izvarina, LLika та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 12 лютого, 2016 Оксаночко, фотозвіт принесла! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 лютого, 2016 Юля,яка краса!!! Мене цікавість розбирала,все чекала твої фото ,а тепер дивуюсь,як це я пропустила їх. Такі гарненькі "трояндочки"!!! Апетитно :vkusno 1: виглядають і рівномірно запечені! Дякую за такий чудовий фотозвіт! Тепер з твоєї подачі і собі готуватиму з начинками. 1 Юлькин reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 вересня, 2016 Я по фото ніяк на могла зрозуміти, як ті троянди зробити) А як же все легко! Сьогодні приготую на вечерю)) Дякую за красу, Оксанко 2 Уляна-ляна та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 19 вересня, 2016 Аллочка,і тобі дякую,що звернула увагу на "троянди". Зовсім не складно їх готувати,а подача виходить не така, як на щодень. Я сьогодні теж буду їх готувати. 2 lana19 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 грудня, 2016 Оксанко, надихнула мене твоя малеча на трояндочки))) Швиденько накромсала картоплі і давай квіти крутити)) Сфотографувала лише на роботі, вихопивши кадр практично, з-під ложки)) ледве встигла)) Вручну різати пелюстки довгенько( із заздрістю подивлялась на ваш подрібнювач)) Як він зветься? (ото очі завидющі-руки загребущі, знав би чоловік, де я той вірус девайсоголізму підчепила, відібрав би ноут Картопелька смачненька!!! Спробую ще з фаршем)) а також з крабовими палочками щось захотілось 2 Уляна-ляна та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 грудня, 2016 Аллочка,так приємно,що скористалась рецептом. На фото у тебе дуже гарненька квіточка! Страва дійсно оригінальна. Виходить,що в цих пелюсточках і чипсики ,і печена ,корисна картопелька,і подача незвична.Нам подобається. Вручну різати пелюстки довгенько А от щодо нарізки,то правда,що вручну довго. У нас вдома комбайн Браун К700.То він в одну мить накришить нам картопляних пластівців (чистимо картоплю всі гуртом довго,а нарізка-хвилинна справа). Можливо,швидше буде на тертку,чи ножем для чистки овочів? Картопелька смачненька!!! Спробую ще з фаршем)) А я все тільки збираюсь зробити їх з начинкою з крабовими палочками щось захотілось Мої не люблять крабових паличок (окрім мене і старшого синулі ).От як вже буду робити з фаршем,тоді й з паличками декілька квіточок для нас запечу. 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 13 грудня, 2016 ну ти ба... такий чудовий рецепт, йому вже майже рік , а я тільки побачила! така класна святкова подача на Новий рік саме те. 3 lana19, Алцьона та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 13 грудня, 2016 Пішла дивитись на комбайни 2 lana19 та Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 13 грудня, 2016 ну ти ба... такий чудовий рецепт, йому вже майже рік , а я тільки побачила! така класна святкова подача на Новий рік саме те. Таня,приємно,що звернула увагу на трояндочки. На Новий рік дійсно можна приготувати. Мої малі відео зняли, коли мамі готували цю картопельку. а я тільки побачила Я теж багато для себе відкриваю цікавинок на нашому форумі (за усім не встигаю). 2 Алцьона та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах