Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 січня, 2023 Блин, вот нажала что-то и вылезла рамочка Ингредиенты. А как ее убрать??? И у меня нет внизу вот этого "натиснить для вибору файлив", у меня другое написано... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 січня, 2023 Свєтік, можеш зробити скрін , що в тебе замість вибору файлів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 січня, 2023 у меня написано " Перемістіть файли сюди, щоб прикріпити їх, або виберіть файли..." и дальше кнопка "вставити медіа" с выбором " Існуюче вкладення Зображення по посиланню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 січня, 2023 Скорее всего это связано с компом. Это вот сейчас я нахожусь на ноутбуке и вижу одну версию. А когда я перехожу на планшет, то сайт у меня выглядит иначе на первой странице, справа есть колонка последних сообщений. А на компе ее нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 1 січня, 2023 На обох гаджетах заходиш з однакового браузера? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 1 січня, 2023 9 хвилин тому, Natali06 сказав: На обох гаджетах заходиш з однакового браузера? Да, Опера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 1 січня, 2023 Де купити якогось стінгера? Задовбали ці ракети і дрони - цілу ніч шниряють над хатою, [****]и. Може б збила якогось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 1 січня, 2023 Тююю, Наташка, нафига тебе тратить твои кровные грошенятка на того стингера? У тебя дома шо, закатовк мало? Залезли на чердак и потихоньку баночки с грибочками в налево-направо покидывайЧто ты, хуже той бабки с балкона? Не поверю! С заказом справилась? Успела? 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 953 Опубліковано: 1 січня, 2023 Та ти розумієш, не докину, блін. В школі фізрук за голову хапався - все 5, Кандидат в Майстри спорту, а як доходить діло до метання гранати, то ховайся всі)), бо в Наташки та граната далі ніж на 2 метри не летить, та ще й не відомо в який бік))) А от стріляю я добре) Вся ця погань дійсно над нами летить кожного разу, видно маршрут якийсь такий в них. Замовлення віддала хлопцям аж 31 після обіду, ледве встигла. 2 Справжня господиня та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 2 січня, 2023 Кожний раз, дивлячись на цю убогість, радію, що ми вже відштовхнули від себе це гімно! VID_20230102_115013_762.mp4 1 3 irysska, Справжня господиня, musinka та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 2 січня, 2023 1 година тому, искусницаЯ сказав: Кожний раз, дивлячись на цю убогість, радію, що ми вже відштовхнули від себе це гімно! VID_20230102_115013_762.mp4 Боже, действительно гадко. До блевотины. КАК можно было ЭТО выпустить на обозрение??? Я даже не про петросяна, а про этот текст. Это дно днища!!! И эти натянутые улыбочки, и этот искусственный выдавливаемый смех, и эти аплодисменты совершенно не к месту... Даже не знаю, что гаже - соловьев с истерикой или петросян с улыбочкой. Оба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 21 година тому, настоящая хозяйка сказав: у меня написано " Перемістіть файли сюди, щоб прикріпити їх, або виберіть файли..." и дальше кнопка "вставити медіа" с выбором " Існуюче вкладення Зображення по посиланню З телефону в мене також так. І я, мабуть, вже тупою стала, но зображення не вставляється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 Дівчата, в кого є рецепт тіста для горішків? Щоб порівняти. Класичний отой (3 ст борошна, 2 яйця, 250 г маргарину, і т.д) - він єдиний? Чи є варіація? Пачку маргарину я не клала звісно, бо це уся плита була б в ньому. Я сьогодні вирішила зробити, ну зробила. Краще не робила б.....це ні разу ні пісочне тісто, а хз що. Маргарин запорізький.... Що з тими горішками тепер робити? Вони тверді ....навіть шкода тепер іриску переводити. Карочє, хочу орешницю у вікно викинути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 2 січня, 2023 18 годин тому, Наташшшка сказав: Замовлення віддала хлопцям аж 31 після обіду, ледве встигла. Умница, хорошо постаралась! Порадовала наших Котиков! А на счет метания, то мы с тобой в паре. Я такая же, дальше 2 метров не метаю. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 2 січня, 2023 Ира, подожди выбрасывать. Если орешки получились твердые, то сделай ириску+сметана. Влага от сметаны размягчит орешки, они помягче станут. Засунешь их в кулек на ночь, утром вполне нормальные будут. У меня орешницы/вафельницы нет, на э-плите не сделать. С рецептом не помогу. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 2 січня, 2023 5 годин тому, искусницаЯ сказав: Кожний раз, дивлячись на цю убогість, радію, що ми вже відштовхнули від себе це гімно! VID_20230102_115013_762.mp4 Божечки, якi же воны ущербные (смайлик с блевотиной). А на эти рожи довольные, давящие лыбы, смотреть тошно. Но я и не удивляюсь. Говорят на том огоньке на 1канале и не такое можно было увидеть и услышать. Как раз все было под стать новогоднему поздравлению [****]ла на фоне фсбешных ряженных. Отлично смонтированная запись, говорят еле записали. Бо [****]ло и в обморок там падал, и кашлем давился. А шампанским, как всегда, только чекнулся, но и глотки не пригубил. Сама не смотрела, тошно смотреть на этого плешивого деда, просто обзор прочитала. А вот это поздравление просмотрела несколько раз и даже прослезилась. Вот это поздравление! Максим никогда не был в числе моих приоритетов раньше, я всегда к нему относилась с безразличием. Но тут я его прямо бы расцеловала его за то что он сказал! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 2 січня, 2023 Ира, я уже сто лет не делала орешки. Тоже раньше как вспомню эти лужи жира на плите, так все желание пропадало. А сейчас так вообще и не попробую уже. Муж подчищал хлам в сарае и кажется выкинул мою приблу У меня в старых записях остался рецепт, но за точность не ручаюсь . Банка майонеза 250,пачка маргарина,2 яйца,.сахар 1 ст ( можно меньше), муки не помню, там до мягкого теста замешивать. Но вряд ли ты этим рецептом воспользуется, жира конечно до фига. Я бы не стала рисковать Ириской и начинила бы лучше густым джемом. 1 irysska reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 1 година тому, настоящая хозяйка сказав: Ира, подожди выбрасывать. Если орешки получились твердые, то сделай ириску+сметана. Влага от сметаны размягчит орешки, они помягче станут. Засунешь их в кулек на ночь, утром вполне нормальные будут. У меня орешницы/вафельницы нет, на э-плите не сделать. С рецептом не помогу. О, це ідея зі сметаною. Дяка ❤️ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 46 хвилин тому, musinka сказав: Ира, я уже сто лет не делала орешки. Тоже раньше как вспомню эти лужи жира на плите, так все желание пропадало. А сейчас так вообще и не попробую уже. Муж подчищал хлам в сарае и кажется выкинул мою приблу У меня в старых записях остался рецепт, но за точность не ручаюсь . Банка майонеза 250,пачка маргарина,2 яйца,.сахар 1 ст ( можно меньше), муки не помню, там до мягкого теста замешивать. Но вряд ли ты этим рецептом воспользуется, жира конечно до фига. Я бы не стала рисковать Ириской и начинила бы лучше густым джемом. Неля, дяка за рецепт. Його можна взяти за основу і модернізувати. Я тільки одного не розумію, чого такі жорсткі вийшли? Маргарин? По цьому рецепту мама робила давно, то говорить, що все ок було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 Тааак, наповнила я горішки сметана+іриска. Хай стоять (викинути у вікно завжди можна))) Краще спекла б вафлі в Ласунці (но треба було яйця купити, а я забула). Думаю, що горішків мені тепер довго не захочеться ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 2 січня, 2023 (змінено) 58 хвилин тому, irysska сказав: Краще спекла б вафлі в Ласунці (но треба було яйця купити, а я забула). Думаю, що горішків мені тепер довго не захочеться ))) Ирусик, а осьо тебе ваХли для Ласунки! Я люблю этот рецепт, т.к. в нем мало жира. В классическом рецепте из инструкции к этой вафельнице целых 250г маргарина, мне это очень жирно. ВАФЛИ ТОНКИЕ В ЭЛЕКТРОВАФЕЛЬНИЦЕ 150 г сахара 1 пак. ванильного сахара 60 г слив. масла 3 яйца 150 мл молока 200 г муки Этот рецепт где-то нарыла Оля-Olima, замечательные ваХли! И еще вариант этого же рецепта Яйца 3 шт Сахар 150 гр Сметана 180 гр Сода, соль, ваниль на кончике ножа Масло 60 гр (растопить) Мука 180 гр Змінено 2 січня, 2023 користувачем настоящая хозяйка 3 irysska, lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 2 січня, 2023 Свєтік, дякую ❤️ дійсно, масла там небагато, що добре, буду пробовати. Я роблю ті класичні, де яєць куча і масла. Але сама мало їм, для батьків чи чоловіка. Я якраз перед війною десь за місяць Ласунку придбала, ще ту, що за розвиненого соціалізму ))) випускалась. Нову знайшла, стільки радості було. А потім корона, а потім війна 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 3 січня, 2023 Свєтік, ще раз дякую за пораду зі сметаною тепер горішки стали досить м'якими і можна їсти. 2 lana19 та Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 356 Опубліковано: 3 січня, 2023 4 хвилини тому, irysska сказав: Свєтік, ще раз дякую за пораду зі сметаною тепер горішки стали досить м'якими і можна їсти. Ну, а я шо говорила? Рада, что помогла и спасла орешки от выбрасывания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пані С 12 Опубліковано: 5 січня, 2023 Приветик. Я делала орешки только пару раз в новой орешнице. Давненько.....))) Подробностей технологии уже и не помню, но тоже искала тесто маложирное. Вот такой рецепт. 2 яйца (у меня СО) 100 г сахара 60 г растительного масла 60 мл хол. воды 120 г муки (консистенция жидкой сметаны). Накладывала в ячейку чуть-чуть. рецепт недорогой, можно попробовать из интереса. 2 irysska та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах