Світл@нка 1 569 Опубліковано: 8 червня, 2014 Светл@нка:, Света, стесняюсь спросить, а из чего сделан сей персонаж-сюрприз? он из шоколада,полностью литой,не пустой в середине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 8 червня, 2014 Izvarina Диана из шоколада и он полностью литой,не пустой в середине. Как символично! :girl_blush: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 8 червня, 2014 Светл@нка, Светик, ждем тебя... пусть у тебя всё будет хорошо. спасибочки :x25 (1): .я когда шла билеты сдавать,аж выть хотелось :promise: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 9 червня, 2014 Светик у нас ещё все лето вперели и не только лето, а многие годы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 9 червня, 2014 Светик у нас ещё все лето вперели и не только лето, а многие годы я на это и надеюсь :x25 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 10 червня, 2014 Танюшка Дачница, спасибо тебе за угощения! :x25 (1): Не, ну тортик само-собой был вкусный. :vkusno 1: И пирожки/беляши тоже очень вкусные. Поделись, пжлста, рецептиком теста. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 11 червня, 2014 Танюшка Дачница, спасибо тебе за угощения! :x25 (1): Не, ну тортик само-собой был вкусный. :vkusno 1: И пирожки/беляши тоже очень вкусные.Поделись, пжлста, рецептиком теста. Танюша, солнце моё Ты же знаешь, что я готовлю на глазок Но торжественно обещаю, что следующий раз все померяю и выложу как положено рецептом :0297: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 11 червня, 2014 Но торжественно обещаю, что следующий раз все померяю и выложу как положено рецептом :0297: Ок, солнце... буду ждать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chaki2005 114 Опубліковано: 12 червня, 2014 От спасибо! Такой позитив!Я работала... Очень хотелось быть с вами.Девочки,как тепло и светло! Спасибо!Очень хочу встретиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 12 червня, 2014 Очень хочу встретиться! Танюш, не расстраивайся (кстати, рада тебя видеть )... еще будут встречи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 13 червня, 2014 От спасибо! Такой позитив!Я работала... Очень хотелось быть с вами.Девочки,как тепло и светло! Спасибо!Очень хочу встретиться! Танюш, не расстраивайся. Вот у меня с июля будет другой график работы. Подговорю девченок и мы заявимся к тебе на Андреевский клиентов распугивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TATA* 162 Опубліковано: 27 червня, 2014 Решила выложить пару фоток, хоть и не удачных но исторических Кто хотел видеть Живчика - смотрите, это всё что есть. Поймать в кадр её не возможно, она сама всех фоткает Живчик делает пирог из налистников Сладкий стол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 червня, 2014 Да, действительно, неуловимая "блакитно-жовта" пташка. Вся в работе - на двух фотках ручки-ножки лишь видны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 27 червня, 2014 Танюша, спасибо за фотоки) Ты прям с утра возобновила эти прекрасные воспоминания о замечательной и долгожданной встрече. :x25 (1): Да, действительно, неуловимая "блакитно-жовта" пташка. Вся в работе - на двух фотках ручки-ножки лишь видны Та да... я же истинная патриотка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 липня, 2014 Вот смотрю на ваши фотки,и так здорово!!такие все родные,вроде и виртуалные друзья,а самые близкие....я вас всех почти знаю в лицо,многих по голосам уже,в телефоне болтаю,и так мне хорошо :x25 (1): Раньшечитаю в форуме,девочки переписуются,думаю,откуда они знают друг друга???а вот оттуда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 липня, 2014 А Живчик такая молодюсенькая!!!как я ее представляла раньше счс смешно,вини пухом,это ж надо!!!а она вона какая красотка молодая!!!и родная такая!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 7 липня, 2014 как я ее представляла раньше счс смешно,вини пухом,это ж надо!!! Танюшка, и ты для меня родная. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 7 липня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 25 липня, 2014 Скільки разів я собі казала: А-я-яй.... і ніяк не а-я-яй.... А сьогодні уже все.... :) Фотозвіт від Іринки Ріни Оленка:" Гммм..... і що це воно таке?" .... Все, все.... зрозуміло... раритетний тазок (чи миска).... ...Та грець йому.... краще біляші допоможу ліпити..... Тетянка: "Ось так треба.... з олійкою..." Ліля:" Давайте краще вам, дівчата, розповім з якою любов'ю я випікала самий найсмачніший на світі хліб...." Живчик:" А ось і моя настала черга , щоб показати мастер-клас пирога із налисників іще із різними начинками ..." Врешті решт усе готово.... пора сідати за святковий стіл. Тетянка:"Ось, хозяїне, віщ щирого серця...." Хозяїн:"Гм.... і що мені з ними робиті.... я ж на дієті...?" Красуні-дівчатка... Лілечка наше сонечко... Живчик на "роздачі" :) Поки що треба зробити перерву.... ідемо дивитися місцеві пейзажі... Тетянка:" Ось на цьомі місці... у мене росте...." Оленка: "Куди, куди мені цю смачну полуницю класти... уже в руки не влазить...?" Тетянка:"Так у цю коробочку..." Нарешті..... Дуже душевна розмова... І ми послухаємо... Як пообіцяла Іринка, що далі буде.... 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 25 липня, 2014 Тетянко, ні! Танюшко Живчик:, я так тобі вдячна, за такі фото! За вас , моїх найгарніших і найчарівніших дівчаток! Хозяїн:"Гм.... і що мені з ними робиті.... я ж на дієті...?"\Наступного разу , ми це не залишимо на самоплив! :x25 (1): Аякже, завжди готові допомогти! :0297: 2 Дачниця та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 25 липня, 2014 Живчик:, супер, ніби комікси 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 25 липня, 2014 Тільки потрібно кілька разів передивитися, Гарне відео, я відразу зрозуміла про що кажє дід Фото подивилася, так я вже вас всіх в обличчя знаю, я ще з хп за вами стежила 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Живчик 701 Опубліковано: 25 липня, 2014 Наталочко, дякую, що перенесла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 25 липня, 2014 Спасибо за фото. Опять все вспомнилось и так тепло на душе. Я всех-всех очень люблю До меня только дошло: я - "звезда экрана" из 18 фото меня нет только на 5 2 fronya40 та спокусницЯ reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 28 липня, 2014 Танюшка и Иринка , спасибо за такой весёлый репортаж! Как будто опять девченки ко мне заехали. Мужу тоже понравилось. 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах