Сусля 4 587 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 Ингредиенты: Яйця - 6 шт.Цукор - 80гБорошно - 65гМанка - 65гРозпушувач - 2 ч.л.Молоко - 0,5 лЦукор - 40гВанілін - 1г Спосіб приготування Все дуже просто, відділити білки від жовтків, взбити в піну, не в таку щоб були піки, як на безешки, просто в білу, пухнасту пінку, додати цукор, потім по одному жовтки. В мисочці змішати муку, манку, розпушувач, та по трошки додати у яєчну суміш. Обережно змішати. Форму змастити маслом, обережно викласти тісто. Випікати 25 хвилин при температурі 190 С. Потім дістаєте пиріжок, він буде рум'яний, гарненький, спробуєте сірничком готовий чи ні. Залишаємо на столі, хай трохи відпочине. Потім беремо молоко, додаємо цукор, ванілін та підігріваємо щоб було гаряченько й чекаємо коли цукор розчиниться. Далі обережно розрізаємо наш пиріжечок на шматочки ( з форми не виймаємо) та ллємо гаряче молоко і.... все! Можна скуштувати гарячим, теплим, з вареннячком чи чоколядкою Примітки Цей рецепт я зловила в інеті, як завжди кудись натиснула, побачила цікаву назву та пішла дивитись шовонотаке Щось мені підказувало, що цей пиріг буде цікавим та незвичним, так воно й вийшло. Надзвичайно легкий в приготуванні, дуже смачний, пухкий, з вершковим присмаком, це просто :vkusno 1: Спробуйте, всього півгодини праці і у вас смакота на столі. Приємного чаювання 21 Natali06, inucya, Таля та 18 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 603 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 Ой! Який гарний і пухнастий пиріжок нам Суслічка принесла! І так смачно сфотографувала! Ось, що робить натхнення! А чому у нашій Тані Ніс в борошні і сметані? - Були важливі дела, Пиріжок вона спекла! Танечка! А манка відчувається в тесті? 5 УкраІнка, fronya40, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 от Свєтік, даже віршик знайшла манка трохи було чутно, коли пиріжечок був тепленький, а ось вже зараз коли остигнул, то присмак як у морозива вершкового :vkusno 1: 3 lana19, Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 Танюша, славненький пирожок получился . Фотографии соблазнительные и очень нежный цвет бисквита Спасибо за рецепт ! 2 lana19 та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 ага, дуже пухкий, сама не очікувала такого донечка шматок добрячий з'їла і знов з тарілкою йде - я мабудь ще шматочек візьму 2 fronya40 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 5 жовтня, 2016 як цікаво!!! а я все вчитувалась у тісті - ну куди ж те молоко лити? а воно он куди... такого ще не чула!!! кортить спробувати і скуштувати :vkusno 1: 2 Сусля та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах