Мері 1 016 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 а в мене було туге.Але я на 1 соорті пекла,воно бачу хоче більше води.Я не добавляла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 А і в Наталки якісь спеціальні хлібні флюїди,ні в кого такого нема. 2 inucya та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 В мене львівські. Марьяшик, когда исчезли мои любимые дрожжи, пробовала и на львовских и на криворожских, но если честно, мне они не понравились, хотя все же пекут! И тесто с ними было тугое и нежности теста не было.... Може я балувана? в Наталки якісь спеціальні хлібні флюїди, Ну Марьяшик.... ну каки таки флюиды... Ты мну смущаешь... Але я на 1 соорті пекла,воно бачу хоче більше води Каждая мука берет по разному. И если нет уверенности, всю муку сразу лучше не добавлять. оставить ну хотя бы 50 гр., а подсыпать понемножку. Только сколько ещё потребуется тесту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 137 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 А на мой взгляд, хлеб у вас, девочки, перестоял на расстойке. Без обид. 2 Мері та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 А на мой взгляд, хлеб у вас, девочки, перестоял на расстойке. Без обид. Та може й так. В мене виходу не було,мусіла на ніч,. Я хотіла повторити ше його .Але вже не судьба...( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мері 1 016 Опубліковано: 25 жовтня, 2016 А які нормальні дріжджі,як у нас лише такі.І сухі теж їхні. Але на сухих я взагалі невмію..Якось ніколи мені не йшло( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 У меня тоже львовские мокрые. А і в Наталки якісь спеціальні хлібні флюїди,ні в кого такого нема. Це дуже точно сказано! Наташенька, а какие у тебя дрожжи? 2 Мері та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 Иннусь, вот такие производитель -Харьков Марьяночка,Иннусичка, спасибо вам за такие теплые слова! 2 Мері та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 Якось ніколи мені не йшло( Марьяночка, и не только тебе. Я тоже как то не очень подружилась с сухими.. Может потому, что длинные расстойки никак не дружат с сухими дрожжами... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 Наташ, а где ты такие покупаешь, я их первый раз вижу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 26 жовтня, 2016 Иннусь, сейчас у нас эти дрожжи есть во многих точках. И на рынке и в магазинчиках. 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zhannptica 310 Опубліковано: 19 лютого, 2017 Несу Огромное спасибо за этот хлеб!! У него настолько настоящий вкус хлеба))) На последней фотке - мой первый эксперимент с трафаретом 4 lana19, ang-kay, Kira та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 19 лютого, 2017 Несу Огромное спасибо за этот хлеб!! Жанночка, на здоровье! У него настолько настоящий вкус хлеба))) Я так рада, что у нас с Вами вкусы совпадают! Спасибо вам, что нашли возможность и время, принести и показать свой хлеб! На последней фотке - мой первый эксперимент с трафаретом Поздравляю с первенцем! Трафареты, это не сложно, но зато как преображается хлебушек. Умничка! 2 lana19 та zhannptica reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах