Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 И шо? Одна я в этом году не пряталась, своим именем подписалась? Только Елочка моя еще в обед посылку получила, а до сих пор молчит... а вот и ответ-этот Дианочка наша шифровалась...и молчала?Диана колись,угадала я? 4 Алцьона, Сусля, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 так-так, з нас тут тільки Діанка мовчала, як таранька об лід, так що це точно 4 lissaKi, УкраІнка, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Miloviza 3 507 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Еще одна посылка в пути :vkusno 1: а что значит облизывающийся смайлик?? Всё по фен-шуй ) 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Ура!!!! Мне привезли подарок!!! ОГРОМНОЕ СПАСИБО моему деду морозику Великолепный ПОдарок! все продумано, все с чувством, толком, расстановкой. с любовью мои желания учтены Суслик , це ти? я ж никого из Винницы незнаю а муж как обрадовался, сказал шо поедем в Винницу Цем, Спасибо 258 раз фотоотчет вечером 5 valuhka, inucya, Miloviza та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Суслик , це ти? ні, не я у Вінниці нас троє- я, Діанчик та Світланка, так що вибір є. 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Золотолапый Суслик пользуется популярностью 3 inucya, Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 та така відома та популярна.. аж приємно 4 lissaKi, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Значит дорогие девочки из Винницы, мы с мужем едем к вам. Я поеду к Дианчику и мужа отправим к Светланчику! 6 Miloviza, lissaKi, Izvarina та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Го, Натаха!))) Предлагаю мужиков согнать до кучи, а самим ударить автопробегом по бездорожью!))))))))))) 5 lissaKi, Алцьона, valuhka та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Го, Натаха!))) Предлагаю мужиков согнать до кучи, а самим ударить автопробегом по бездорожью!))))))))))) Я согласна .вот уже и форумская встреча намечается в Виннице 3 Алцьона, lissaKi та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ні, не я у Вінниці нас троє- я, Діанчик та Світланка, так що вибір є. отак і здала всіх одразу 1 Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 тю.. теж мені, таємниця Полішинеля 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 Натусь, так а что там в тридцати двух кг уместилось? А????? Не, ну шо ж вы дразнитесь то все??? 2 inucya та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 да! де там наші 32 кг!! а ну показуй! 3 Алцьона, Miloviza та valuhka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ні, не я у Вінниці нас троє- я, Діанчик та Світланка, так що вибір є. та для мене і вона)) Я ж Світланку не вирахувала - звідки вона)) Але чомусь так мені і малювалось, що десь по центру на карті 2 Світл@нка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ні, не я у Вінниці нас троє- я, Діанчик та Світланка, так що вибір є. отак і здала всіх одразу я только хотела Суслику бамбулей выписать за это 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 ні, не я у Вінниці нас троє- я, Діанчик та Світланка, так що вибір є. та для мене і вона)) Я ж Світланку не вирахувала - звідки вона)) Але чомусь так мені і малювалось, що десь по центру на карті а я перед началом отправок подарков убрала специально город,хотя он был с самого начала форума 3 inucya, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 упс.. 3 Світл@нка, lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2016 а я перед началом отправок подарков убрала специально город,хотя он был с самого начала форума ото хитруля!!! Ну не зря же мне карта перед глазами стояла, ну значит помню, что город был, да уже сама себе не доверяю 2 Сусля та Світл@нка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 та я теж знала, що місто написано, а потім вже як про бамбулі прочитала, збігала подивилась.. нема.. 2 Світл@нка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2016 так! де моя есємєс! що це таке! вже вівторок, а в мене нема подарунка! 3 inucya, Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 я на работи дивчати не можу поки шо вам ничого показать 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 так! де моя есємєс! що це таке! вже вівторок, а в мене нема подарунка! чувствую мы с тобой вместе на НП будем стоять в здоровенной очереди ,чтоб получить свои ёлочки. .Так что надо пляшку сообразить для сугреву .а прикинь если на Укрпочте..капец.... а в мой новый район ещё и не носят ещё почту Караул и шо я буду робить 2 lissaKi та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 27 грудня, 2016 суслик а мне смска так и не приходила муж поехал и выдушил из новой почты груз 6 Miloviza, Алцьона, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 27 грудня, 2016 суслик а мне смска так и не приходила муж поехал и выдушил из новой почты груз Сусля поехали выдушивать 3 lissaKi, inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах