Сусля 4 587 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Ингредиенты: вода - 1.5 ловес - 1 склянка журавлина - 0.5 склянки ізюм - 0.5 склянки цукор або мед за смаком Продовжуємо пробувати корисні напої з маминої книжки, це другий рецепт, смачненький Овес і ізюм промити, залити холодною водою, довести до кипіння і дати постояти в теплому місці біля 3 годин. Потім поставити на вогонь, знов довести до кипіння, додати розім'яту журавлину і настоювати 1 годину. Потім відвар процідити , додати цукор або мед. І... все 14 Kira, Юлькин, fronya40 та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 597 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Танечка! Спасибо тебе за новую полезность! А как он на вкус - на что похож? Отвар из овса полезен при подагре. Хочу мужу такое сделать 4 Kira, Алцьона, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 924 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Уверенна,что это очень вкусно.Клюква даст кислинку.овес это вообще бомба! А овес какой брать- крупу или с шелухой? 3 Сусля, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kira 2 477 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Рецепт очень заинтересовал. Уверена, что вкусно! Спасибо, Танечка! 4 Сусля, fronya40, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 4 грудня, 2016 девочки я все лето пила квас из овса и изюма он реально вкусный но сейчас наверно холодно обязательно запущу квас на будущее лето он газированный даже и он все лето играет,в хлебный квас нужно добавлять хлеб периодически , а тут ненадо только сахар добавлять 5 inucya, lana19, Сусля та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 грудня, 2016 А овес какой брать- крупу или с шелухой? овес беремо зернятками, от як на фото в мене. А как он на вкус - на что похож? я даже не можу ні з чим порівняти, овес має свій смак, зерновий такий, журавлинка додає кислинку та дух лісовий, і дивлячись який ще мед додаєш, світлий чи темний, теж свій смак.. так що у кожного буде свій напій Танечка! Спасибо тебе за новую полезность! Спасибо, Танечка! всім в мене ще є рецепти 6 Пампушка, Уляна-ляна, Алцьона та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пампушка 1 043 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Тетянко, дякую, стане в пригоді 3 Сусля, fronya40 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 грудня, 2016 І мене зацікавила ця вся така корисність! А яка краса! Як сонечко світиться! 2 Алцьона та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 4 грудня, 2016 Напиток бомба, сплошная полезность и удовольствие ! Танюша, спасибо за рецепт, будем пробовать 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 4 грудня, 2016 на здоров'ячко всім стосовно меду, я його додаю відразу у склянку, тому що буває хочеться не солодкий напій, а мед буває різний, є такий різкий і сильний, що перебиває смак відвара, а мені дуже подобається саме смак вівса. 2 Пампушка та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах