Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 5 січня Наталочко, яка в тебе красива ялинка! Мені дуже подобаються такі іграшки на неї, такі чудові! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 078 Опубліковано: 5 січня Наталя, які класні ангелочки! Для мене різдвяні ангелочки - основний атрибут Різдва. Я як десь бачу такі хендмейдовські ангелочки - обов'язково купую, дуже їх люблю, маю багато маленьких дерев'яних ангелочків :) 2 Наташшшка та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 954 Опубліковано: 5 січня 54 хвилини тому, справжня господиня сказав: Наталочко, яка в тебе красива ялинка! Дякую, Світланка. Дуже багато іграшок пороздавала, а дошивати нові не вистачає поки що часу. От як переможемо - навишиваю різних)) 43 хвилини тому, Магда сказав: Наталя, які класні ангелочки! Під ялинкою ще більшенький ангел є. Ми його то на верхівку ялинки, то під ялинку ставимо. Ще карета з оленями є - але цьогоріч не ставили її, бо ялинку наряджали 31-го в восьмій вечора)), то вже не стали її розправляти\виставляти. 2 Магда та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 5 січня Ой, яка краса! Я теж одразу на ангеликів звернула увагу! Дякую, розглядала із задоволенням! 2 Olima та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 154 Опубліковано: 5 січня Наташа, я в захваті від твоєї ялинки. Нічого подібного я ні у кого не бачила, золоті у тебе ручки. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах