РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 26 травня, 2017 Яйце БенедиктЧи може бути щось смачніше на сніданок ніж два ідеально зварених яйця-пашот на підрум'яненому, хрумкому беконі, під теплим голандським соусом. Та й ще на ароматному, підсмаженому тості) Голандський соус.3 курячих жовтки солимо, перчимо та збиваємо. топимо 70-100 гр масла.Далі поступово на водяній бані вводимо масло в жовтки. Постійно помішуємо. До загустівання. Соус готовий.Обсмажуємо бекон. Обсмажуємо на тій же сковороді багет чи грінку.В киплячу воду трохи солі та оцету. Опускаємо наші яйця, як на відео. 2-3 хвилини і виймаємо. Яйця-пашот готові.Наріжемо помідору слайсами.На низ грінка, яку я змастив голандським соусом. Потім листя салату, далі бекон, помідори. На помідори яйця-пашот.Поливаємо теплим голандським соусом.Яйце Бенедикт готово. Смачного!Яйце Бенедикт https://www.youtube.com/watch?v=duPS2-C3tGc 14 N@T@, РАТАТУЙ-13, Пампушка та 11 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 травня, 2017 Яка смакота :vkusno 1: !!! 2 РАТАТУЙ-13 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
N@T@ 3 842 Опубліковано: 26 травня, 2017 @РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо 2 Алцьона та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 27 травня, 2017 (змінено) @РАТАТУЙ-13, Яка краса! Як раз cьогодня дивилась у Ганни Олсон про яйця Бенедикт на булочці і кремом з авокадо І дуже смачно. Я взагалі люблю страви з яєць. А бабуся постачає качині яйця. Великі, ситні. З них яйця-пашот виходять ідеальні. ПС. Через пару днів буде ще одна цікава страва з яєць) Змінено 27 травня, 2017 користувачем РАТАТУЙ-13 5 Natali06, N@T@, bendim та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 27 травня, 2017 Просто чудово. Суперовий рецепт. Та й взагалі у Вас усі рецепти цікаві. І дуже приємно, що на українській мові ;). Дякую! 3 bendim, Алцьона та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 27 травня, 2017 Знову Чудова страва!! Дуже дякую за такую смакоту! Шедевр!! 2 РАТАТУЙ-13 та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qween 7 216 Опубліковано: 27 травня, 2017 Андрій, дуже смачно віглядають ці яйця :vkusno 1: . Я не готувала яйця Бенедикт, но читала бігато. 4 fronya40, Алцьона, РАТАТУЙ-13 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 травня, 2017 Навіть рідкий жовток то дрібниці... затьмарив дизайн страви. Дивлюсь, як заворожена.... Так красиво... Можливо, спробую приготувати й спробувати. Дякую за науку!! 2 lana19 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах