Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты: Сметана - 250 мл
Вода - 40 мл
Яйце - 1 шт.
Сіль - 0,5 ч.л.
Цукор - 3 ст.л.
Сода - 0,5 ч.л.
Борошно - 230г
Олія - для смаження
med_gallery_1176_622_2173020.jpg

 

                                                                                                              Спосіб приготування

 

Сметану та воду злегка підігріти. З'єднати  з яйцем, цукром і сіллю. Легенько збити.
Готувати на пательні з розжареною олією на середньому вогні з обох сторін до золотистої скоринки.
 

 

Примітка

 

Найкраще смакують зі сметаною.Можна доповнювати свіжими фруктами.

 

Щиро вдячні за такий простий рецепт і дуже смачні оладки    Лесі Кравецькій з кулінарної спільноти Кукорама!!!

 

                                                                                                           Готуйте на здоров'я!!!

 

med_gallery_1176_622_533649.jpg

 

А на відео у нас трішечки заголосно музика.Щось Олесик не проконтролював.

 

https://www.youtube.com/watch?v=OHkczukn9U8

 

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксаночка, ну очень привлекательные оладушки. Спасибо!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наташ,дякую! Вони  дуже смачні,але  з'їсти їх бажано  свіженькими. На другий день вони вже не такі.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×