РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 29 червня, 2017 Червоний болгарський перець 1 шт. та цибулю шалот (чи звичайну) 1 шт. нарізаємо соломкою. Декілька стебел зеленої цибулі нарізаємо крупно. Все відправляємо на сковорідку. Спеції до смаку. 1 ст ложка цукру і обсмажуємо до готовності. В процесі додаємо 3-4 ст ложки бальзамічного оцету. Стейки добряче перчимо, солимо. І обсмажуємо на сковорідці по 2 хв з кожної сторони. Далі додаємо 2 ст ложки вершкового масла, 2 гілочки розмарину, 2-3 гілочки чебрецю(тимьян), 3 зубчика часника. Поливаємо стейки соками зі сковородки в процесі та обертаємо черз кожні 3 хв. Загальний час обсмажування - 12хв при моїй товщині стейків. Викладаємо овочі на тарілку. Стейк на овочі. Часник на стейк чи збоку. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=9YqgqjfP0gk 8 РАТАТУЙ-13, Natali06, Юлькин та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юлькин 5 450 Опубліковано: 3 липня, 2017 (змінено) як вчасно натрапила на Ваш рецепт!!! Саме сьогодні збираюсь готувати стейки! Дякую за рецептик! Андрію, прийшла повідомити, що стейки вийшли дуже смачними!!! Готувала без овочів (пішли в салат), але сподобалось готувати з добавлянням масла та часнику! Стейки в мене маринувались в соєвому соусі та спеціях з учорашнього дня...смакота!!!! Змінено 3 липня, 2017 користувачем Юлькин 3 Алцьона, lana19 та РАТАТУЙ-13 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах