Сусля 4 587 Опубліковано: 29 листопада, 2017 ну, як справи, пані Снігурки? обгортками шуршимо? подарунки шукаємо? в мене ялиночка має дуже цікаве захоплення, то я тут подаруночек знайшла і теперь не можу коробку підібрати то мала, то занадто велика.. от халепа. 4 Olima, inucya, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 29 листопада, 2017 ну, як справи, пані Снігурки? обгортками шуршимо? подарунки шукаємо? До обгорток справа ще не дійшла. 3 Jefry, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 29 листопада, 2017 Ой, в мене поки ще ні до чого руки не дійшли. Треба б якось вже на шопінг вирватись та погледіти, що б таке цікавеньке знайти... Ідей поки нуль..зате обгортка вже є, шуршать якраз можу))) 4 УкраІнка, Jefry, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 30 листопада, 2017 Я зарылась в работе. Переход на новую работу слегка напрягает. Кое-что купила, но мысли летают в облаках. Одно знаю точно, что несмотря на возраст, наши дети не откажутся от конфет. Особенно на Новый год. 5 Olima, УкраІнка, Алцьона та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 30 листопада, 2017 Кое-что купила, но мысли летают в облаках. Одно знаю точно, что несмотря на возраст, наши дети не откажутся от конфет. Особенно на Новый год. Анжел, я тебе больше скажу: на Новый год никто из нас не откажется от конфет. И возраст не помешает, и даже лишние кг в области талии и не только. 4 Алцьона, lissaKi, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 30 листопада, 2017 я дуже-дуже люблю шоколад... а якщо з горіхами, то прям ооооо :vkusno 1: 4 Алцьона, inucya, Jefry та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 1 грудня, 2017 я дуже-дуже люблю шоколад... а якщо з горіхами, то прям ооооо :vkusno 1: Ну, дуже тонко натякнула.... 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 1 грудня, 2017 та ні, та шо ти, та я так.. 4 Jefry, Алцьона, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 4 грудня, 2017 А ну быстренько признавайтесь, кто не любит шоколад! 2 inucya та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 14 грудня, 2017 Сегодня пыталась найти коробку для подарка. Оказывается это проблема. Размер и фасон не подходят. И связи с Бояркой потеряны. 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 14 грудня, 2017 А я на выходные запланировала поиски коробки и упаковку подарков. С Бояркой тоже пока проблема, но я надежду не теряю. 2 Алцьона та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 14 грудня, 2017 брать коробку и бумагу для упаковки подарков и обклеивать, обклеить можно поручить ребенку )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 14 грудня, 2017 шлите все подарки мне,а я отправлю все подарки пойдут из Веселого(мой городок) 4 УкраІнка, inucya, lissaKi та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 14 грудня, 2017 вот , уже первый желающий появился одна идет из веселого посылка,ну моя вторая кто еще хочет? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 14 грудня, 2017 вот , уже первый желающий появился одна идет из веселого посылка,ну моя вторая кто еще хочет? О, Наталья уже начинает туман наводить и воду каламутить. 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 14 грудня, 2017 ну идей особо коломутить нет,это так, хоть чтото в прошлом году, я Аллочкин адрес взяла с собой в Тайланд,и уже в январе хотела ей открыточку прислать,ну так, приветик посленовогодний. но .. я не нашла ни одной почты,так все там ихними абракадабрами написано,что ненашла сорвался сурприз 4 УкраІнка, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove, а если тебе из Боярки посылка придёт с просьбой переслать кому-то? 2 Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 15 грудня, 2017 перешлем) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove,а сколько за услуги платить? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 15 грудня, 2017 @natamylove,а сколько за услуги платить? Нисколько) рады стараться бесплатно список, кстати растет) веселое рулит))) 2 Jefry та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 17 грудня, 2017 Завтра старт, Ура!!! :win3: 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 626 Опубліковано: 17 грудня, 2017 А я до сих пор с коробкой мучаюсь. 3 Алцьона, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 17 грудня, 2017 А я до сих пор с коробкой мучаюсь. Анжелика, отправляй в красном мешке! 3 Алцьона, УкраІнка та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 17 грудня, 2017 старт? уже? 3 inucya, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 18 грудня, 2017 а мене от тільки що повідомили , " до вас прямує відправлення" от яка моя Снігурка пунктуальна. 4 Алцьона, Jefry, natamylove та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах