Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 А кто у нас еще без подарка? Светланка? в мене виходить, що без подарунка ще Світланка, Дженька, инуся 4 inucya, Olima, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Дженька отримав, як друх і товарищ, поза грою Так, як і я, отримала другий подарунок поза грою від друха і товарища. І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 25 грудня, 2017 І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. а мені другий, цукерковий подаруночек , прийшов від Дженьки 4 Алцьона, Olima, УкраІнка та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Танюша,а шо таке квест?я шось малограмотна... детектив,чи шо?шо прийшло?колись. 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 І оці два "друха і товариша" - Сусля та Снігурка Мариночки - заплутали всіх і вся. а мені другий, цукерковий подаруночек , прийшов від Дженьки Та ми уже зрозуміли!!!))) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Танюша,а шо таке квест?я шось малограмотна... детектив,чи шо?шо прийшло?колись. квест це пройти шлях, знаходиш загадку, відповідь дає наступний крок. а там знов загадка і так до кінця. 3 Алцьона, inucya та lissaKi reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2017 ну , чекаем фоточок и рассказов вибачаюсь за мою украинську))))) а я поехала на нову пошту, 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а ти тільки відправляєш? а термін до 22 грудня ? ну ти дивись! давай щоденник, двійка за поведінку! 2 Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а шо робить, у мене були обставини 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @УкраИнка,я уже с подарком.... 3 inucya, Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Сусля,я уже с подарком.... 2 inucya та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 УкраИнка,я уже с подарком. Сусля,я уже с подарком.... 3 Olima, Алцьона та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 УкраИнка,я уже с подарком. Сусля,я уже с подарком.... Только я его ещё не видела...Посылку забрал сынок,так как я на работе до 21.00.Приду распакую и отчитаюсь сразу. 4 Olima, inucya, Алцьона та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Но кто моя Снегуронька я тоже уже знаю-Это наша Оленька из Шостки. 4 inucya, Алцьона, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @УкраИнка,Инуська, видишь все разобрались, остаётся загадкой только Маринночкина Снегурка, так что теперь ты можешь нам её раскрыть! 3 Алцьона, Olima та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 а моя схема показує, що ще багато білих плям, 1. Дженька ще не отримав свого подарунка, 2. Инусь, ти ж без подарунка. чи я щось пропустила 3.Дачница теж ще не отримала, а ні, Таня отримала, тільки не показала, в мене ,якщо не показали подарунки, в пам'яті не відкладаються і давайте вже розберемось, хто посилав Мариночці, і хто Анжелі, бо ланцюжок не клеїться. 4 inucya, УкраІнка, Olima та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Про вишиванку... То ж я роздивлялась і дивувалась, що виворіт такий рівненький та гарненький, а воно он як!! Цікаво!!! Сьогодні лизнула смачненьку смакоту - кизил?? Нямочно, але багато поки боюсь нализатись)) 1 inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Я щось пропустила? Натка в моій схемі без подарунка... Дачницю я теж випустила з виду, точно Таня каже, як нема фото, то в памяті не відклалось... 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 грудня, 2017 ось така коробочка прянична!! (Той самий почерк) (серветка/почерк) повна коробочка скарбів сорочечка в кадрі творчий безлад...прибирать прийшлось мені) 5 natamylove, Olima, УкраІнка та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nat_ka 132 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Я щось пропустила? Натка в моій схемі без подарунка... Дачницю я теж випустила з виду, точно Таня каже, як нема фото, то в памяті не відклалось... Пропустили! :smilie_girl_218: Я с подарком! И тоже думаю, что от Тани из Винницы 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Не , Натка, у тебя подарок от Светланки! 3 Olima, Nat_ka та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 И тоже думаю, что от Тани из Винницы ай да я! ( відкрию таємницю , це Світланка, вона писала , що подарунок їде в місто її дитинства, а це Львів) Сьогодні лизнула смачненьку смакоту - кизил?? це айва! до смакоти отой кухлик файний, будеш пити чай і мене згадувати 6 УкраІнка, Nat_ka, inucya та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Женя, мне кажется тоже подарок получил, только молчит, он же интриган- всегда молчит- до последнего! А про Дачницу, я забыла, да куда- то она спряталась со своим подарком и не показывает! Ну а мне просто досталась самая занятая снегурочка! 3 Алцьона, Olima та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 26 грудня, 2017 (змінено) Сусля - Танюша, видишь какой популярной в этом сезоне ты сделала Винницу! А ещё сомневалась, играть- не играть! Змінено 26 грудня, 2017 користувачем inucya 2 Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Это кто это хотел не играть?такая добрая игра,мне очень нравится.я записуюсь на следующий год под номером 1 3 УкраІнка, Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах