ang-kay 8 139 Опубліковано: 28 квітня, 2018 Ингредиенты: Ингредиенты яйцо 1 шт. молоко 125 мл. полента 45 г. растительное масло 40 мл. мука пшеничная в/сорт 40 г. разрыхлитель 3 г. вода сильно газированная 125 мл. сметана (у меня 20%) 100 г. соль 1/2 ч. л. (по вкусу) форма d 20*20 неразъемная Способ приготовления Яйцо размешать с солью. Влить молоко. Размешать. Влить масло. Размешать. Всыпать поленту. Размешать. Добавить муку, смешанную с разрыхлителем. Размешать до однородности. Влить газированную воду. Размешать. Добавить сметану и размешать до однородности. Тесто жидкое. Вылить тесто в смазанную маслом форму. Форма должна быть неразъемной. Поставить выпекаться в разогретую до 220 градусов духовку на 20-25 минут. Достать, разрезать на порции и сразу подать. Готовить не сложно, главное это делать с любовью к своим близким! Блюдо рассчитано на 4 порции Программа приготовления: духовка Примечание Рецепт увидела у Marilesya.Дивным образом содержимое при выпечки расслаивается на воздушный омлет и кукурузный корж. Омлет очень нежный и воздушный. Очень вкусно. Прекрасный завтрак на приготовление которого уйдет 5 минут активных действий. Рекомендую! 12 lana19, Алцьона, Магда та 9 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 28 квітня, 2018 а замість поленти - кукурудзяна мука дрібного помолу? Чи не підійде? 3 fronya40, ang-kay та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlenaT 2 382 Опубліковано: 28 квітня, 2018 Вариация умного пирожного, которое сладкое))) Здорово! 3 lana19, ang-kay та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 29 квітня, 2018 кукурудзяна мука дрібного помолу? Чи не підійде? @Akvarel,я не пробовала. Думаю подойдет. Вариация умного пирожного, которое сладкое))) ага) 1 fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 29 квітня, 2018 Дівчата, а кукурудзяна крупа, та що в магазині продається, і оця процента, це одне й те саме? 3 fronya40, ang-kay та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 29 квітня, 2018 Если очень-очень мелкого помола, как манка. 3 inucya, ang-kay та Сусля reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 29 квітня, 2018 Ні, не як манка це точно, дрібненькі шматочки просто. Може на млинок її 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 29 квітня, 2018 Тань, посмотри муку крупного помола , кукурузную. Это оно и есть. А может и полента продается, просто внимания не обращала. Може на млинок її Нужно пробовать, чтобы она все же была одного размера . 2 Сусля та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 29 квітня, 2018 В АТБ продается мелкого помола, как манка 3 inucya, Сусля та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 29 квітня, 2018 о! та в мене ж є кукурудзяна мука! я ж панкейки печу з неї, от що значить інше слово і я вже гальмую 4 inucya, lana19, fronya40 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 травня, 2018 Анжел, я два рази робила з кукурудзяним борошном й в мене не вийшло Мабудь полента і це борошно, різні речі, я вже з лінієчкою форму вимірила, виходить дуже смачна тоненька запеканка, ну дуже смачна, але розумно не розшаровується. Треба поленту шукати. 2 fronya40 та ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 8 травня, 2018 @Сусля,а ти не пробувала мілку крупку,що в атб? 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 8 травня, 2018 нєа... бач, там вище Анжела казала, що треба дуже-дуже дрібний помел, то я вважаю , що ця крупка не підходить. 1 ang-kay reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ang-kay 8 139 Опубліковано: 8 травня, 2018 з кукурудзяним борошном й в мене не вийшло що треба дуже-дуже дрібний помел Кто-то делал на другом форуме по этому моему рецепту с мукой-получилось. Видать у тебя совсем мелкий помол. В АТБ бывает, ну очень мелкого помола крупа. Вот та должна подойти. , ну дуже смачна Главное, что понравилась по вкусу. Мне вот тоже нравится. Ща сфотаю свою поленту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах