inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @Светл@нка, где штучка для цибульки, а? 3 Світл@нка, Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Світл@нка 1 569 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @Светл@нка, где штучка для цибульки, а? ой,уже добавила 2 Olima та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 26 грудня, 2017 знаєте. я тут кручу туди-сюди, якщо Наталка відправила сьогодні, инуська ще не отримала.. дженька теж.. то в мене знаєте як виходить? инуся-олима-Світланка-Натка- Дачница-УкраИнка-Лиссаки-Мариночка-Сусля-Алцена-Джефри-Наталка ось так виходить Ох, ты ж мисс Марпл! Да, Анжела не от Аллы подарок получила, а от меня, это я ей кучу собак отправила, хотела разбавить ее кошачье царство. А Денис Сергеевич - коллега моего мужа - как раз ехал в Киев по своим делам и любезно согласился мне помочь. Когда мне пришел второй подарок, я на Суслю подумала, потому что она мою анкету прошлогоднюю получала. Но оказалось, что Снегурочка Марины и моя Снегурочка-2 - Анжела - LissaKi . 4 Olima, lissaKi, inucya та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 26 грудня, 2017 В студию предъявлять пока нечего. Новая почта про меня забыла.( или забила) Я только знаю, что ко мне подарок едет из Черновцов и даже не представляю от кого 3 Алцьона, inucya та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 @Дачница, Танечка,подарок тебе едет от Натки, там выше мисс Марпл на всё объяснила! 1 Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 26 грудня, 2017 хотела разбавить ее кошачье царство Количество собак равно количеству кошачьих хвостов. Не угадали девочки, что за сетку я им выслала. Это сетка-экран для пиццы. Противень для выпечки пиццы. Надеюсь пригодится. 5 УкраІнка, Алцьона, lissaKi та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Ох, ты ж мисс Марпл! та я ж розрахувала все! і це не останній вариант! Алуська шось таке раніш написала і я чомусь подумала , що вона відправляла подарунок ДЖенькє, а тоді ніяк не Анжелі, а якщо Наталка ще не посилала, то инуська залишилась.. а якщо викласти ланцюжок, то виходить ось так, як я зробила і це тільки моє припущення. 3 Алцьона, УкраІнка та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lissaKi 3 630 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Ясно-ясно, в след раз нам Ланочка дополнительную тему сделает- "Подарки поза грою" и никакой тогда путаницы не будет! А как же интрига? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 26 грудня, 2017 А как же интрига? Ой, так вы ж новую придумаете, у вас каждый год новая! 3 lissaKi, Алцьона та Olima reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 974 Опубліковано: 26 грудня, 2017 Количество собак равно количеству кошачьих хвостов. Не угадали девочки, что за сетку я им выслала. Это сетка-экран для пиццы. Противень для выпечки пиццы. Надеюсь пригодится. Анжел, самое интересное, что муж мой сразу сказал, что второй подарок от вас с Катей. А я в этом убедилась, когда открыла карту Киева и сопоставила адреса НП, куда тебе своих собак отправляла, и Деливери, с которого мне сеточка пришла. 3 Olima, Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 437 Опубліковано: 26 грудня, 2017 А вот и мой подарочек от моей замечательной Снегурочки Оленьки Olima Света, ты не представляешь как я переживала, чтобы всё целое к тебе доехало, а не черепушки. Так что мотала-заматувала от всей души, чтобы уж наверняка доехало . 2 Алцьона та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 ніі, Дженька не такий... так, Дженька, га? та ващеееее Ні, не такий... Якщо ще щось отримаю, скажу негайно))) 3 Olima, Сусля та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2017 И тоже думаю, что от Тани из Винницы ай да я! ( відкрию таємницю , це Світланка, вона писала , що подарунок їде в місто її дитинства, а це Львів) Сьогодні лизнула смачненьку смакоту - кизил?? це айва! до смакоти отой кухлик файний, будеш пити чай і мене згадувати Айва???!!!А чого вона почервоніла??? Ніколи б не подумала... Вона ж ніби яблуко світла...ото дивина!!! Тоді сміло істиму, тоді вона не червона))) Не те що згадуватиму!!! Я з усіма так подружилась, в межах віртуально можливого, що і не забуваю!!! Цьомки-цьомки вас усіх! / смайлів нема, це я знов з планшету, він завжди під подушкою)) 2 Olima та Jefry reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 инуся-олима-Світланка-Натка- Дачница-УкраИнка-Лиссаки-Мариночка-Сусля-Алцена-Джефри-Наталка ось так виходить СМС прийшла! Подаруночок прибув з такого файного міста: 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 27 грудня, 2017 це Конотоп? 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Львів :win17: 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 386 Опубліковано: 27 грудня, 2017 я только что была на новой почте, там людей . человек 200 стояло 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2017 агаа, значить то Натка Джефрику послала, тоді ланцюжок має такий вигляд : інуся-оліма-Світланка-Натка-Джефрі -Наталка -Дачница-УкраИнка- Ліссакі-Мариночка-Сусля- Алцена. 2 Jefry та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Айва???!!! А чого вона почервоніла??? Ніколи б не подумала тому що коли вона уварюється, то темнішає а плунжери тобі підійдут? бо я ж шукала щось для тортороблення, мені ці штучки сподобались. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Айва???!!! А чого вона почервоніла??? Ніколи б не подумала тому що коли вона уварюється, то темнішає а плунжери тобі підійдут? бо я ж шукала щось для тортороблення, мені ці штучки сподобались. Ми такі хомячки, що нам все підходить!!! Ще б пак, ми ж тут на кухні здвинуті трішки)) я вже придивилась, що вони і як штампи для печеньок зійдуть! 1 УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Отримав подаруночок, що пахне кавою! Ось що всередині: Автентичний пряничок: Світлячок, щоб песик не загубився кава, іграшка, шоколадки з передбаченнями та пляшечка смачненького лікерчику Все дуже-дуже сподобалося! Щиро дякуємо нашій Снігуронці за новорічний настрій. Жінка каже - ти б бачив вираз свого обличчя, коли з коробкою йшов. Весь сяяв, як маленька дитинка. Пряничок ледь одбив від зазіхань. Передбачення кожен своє отримав. Бубличок песик трохи погриз, але пінопласт виявився смачнішим. Тільки відвернулися, а вже повний ротик білих кульок. Що з цією дитиною робити? 9 Nat_ka, valuhka, УкраІнка та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 583 Опубліковано: 27 грудня, 2017 Вот и я свой подарочек получила от моей любимой снегурочки! Это вы своих меняете как перчатки, а у меня она ЕДИНСТВЕННАЯ! Спасибо, тебе моя снегурочка, очень мне понравился пледик, такой мягенький! Тока фото у меня не очень вышло, пока искала фон,сладости исчезли! 8 Nat_ka, Jefry, УкраІнка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nat_ka 132 Опубліковано: 28 грудня, 2017 Я така щаслива))))) Отримувати і дарувати - це щастя! 8 Jefry, lissaKi, УкраІнка та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Наконец то и я получила свой подарочек! Сказать, что я счастлива и довольна это ничего не сказать! Во первых моя Снегурочка Наташенька оказалась просто мастером архивации. Все было потрясающе упаковано.Подарки подобраны с такой любовью и заботой, как будто для любимой подружки про которую всё знаешь.У меня даже слезы навернулись. Фотоотчёт будет чуть позже,хочу обработать фотки.Наташенька, спасибо огроменное! 4 Jefry, Olima, Сусля та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 235 Опубліковано: 29 грудня, 2017 Буду безмерно благодарна за подсказку как с телефона вставить фотографии.Я не виду у себя такой опции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах