Natali06 18 069 Опубліковано: 30 липня, 2021 Ингредиенты: Сладкая опара (дневная): Закваска пшеничная 100% гидратации - 120г Мука пшеничная - 120г Вода - 40г Сахар - 20г Основное тесто: Молоко - 100г Опара - вся Сахар - 20г (в оригинале 70г) Яйцо - 2шт. Соль - 8г Мука пшеничная с высоким содержанием белка - 400г Масло сливочное - 140г *** Сладкая опара (ночная): Закваска пшеничная 100% гидратации - 60г Мука пшеничная - 180г Вода - 90г Сахар - 30г Метод Для приготовления опары смешать все ингредиенты. Замесить до однородности и оставить для созревания на 4-5 часов при температуре 28С. Опара должна увеличиться втрое. *** Можно приготовить опару вечером и оставить созревать в течении 8-10 часов. Для этого берем соотношение ингредиентов для ночной опары. Основное тесто Смешать все ингредиенты для основного теста, кроме масла. Масло добавить через 5 минут от начала замеса. Замес в течении 20 минут (для хп). Затем тесто переложить в смазанный маслом контейнер и оставить для брожения на 2 часа при температуре 25-28С. Через 2 часа тесто разделить на 24 части, каждая около 42-45г Каждую часть подвернуть в шар и поместить в форму. Используем форму для выпечки кексов. Окончательная расстойка в течении 2 часов. Перед выпечкой заготовки смазать взбитым яйцом и посыпать кунжутом. Выпекать при 180-200С в течении 12-15 минут (ориентируйтесь на свою духовку). Готовые булочки охладить на решетке. Способ употребления: булочку разрезать пополам горизонтально, на срез положить котлетку или колбасу, на колбасу - огурчики по корейски от Анжелы . Все это отправляем в рот))))) Настоятельно рекомендую именно как бургер! Пекла на муке Зернари, на тех, что с «багетиком». P.S. Извините, что фотографий очень мало. Но булочки настолько хороши, что не поделиться с вами я просто не могу! 4 1 fronya40, Toxa, lana19 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
inucya 2 582 Опубліковано: 31 липня, 2021 Красивые, какие! Наташенька, а мука с высоким белком, это нордик брать, или зернари подойдут? 2 Natali06 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 31 липня, 2021 Спасибо , Иннусичка! Они просто бомбезные! Забыла дописать способ употребления: булочку разрезать пополам горизонтально, на срез положить котлетку или колбасу, на колбасу- огурчики по корейски от Анжелы . Все это отправляем в рот))))) Настоятельно рекомендую именно как бургер! Противопоказания: если бережете фигуру - печь запрещается! Апатамушто если они есть, остановится нельзя!))))) Конечно брать Зернари!)) Я пеку на тех, что с «багетиком» Ставлю опару на ночь. Мне так удобнее, да и больше так нравится. 3 fronya40, inucya та Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 31 липня, 2021 3 часа назад, Natali06 сказал: Противопоказания: если бережете фигуру - печь запрещается! Апатамушто если они есть, остановится нельзя!))))) Я це знала, тому прочитала, облизалася, постаралася забути Але в копілочку таки відклала 3 Natali06, fronya40 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 31 липня, 2021 Наталочко, що значить розуміти між рядками))), так і є )), можеш пекти, але істи заборонено!))Ну хіба що, тільки лизнути язиком))) )))))) або тільки вдихнути іх аромат.... Але повір, це на кілька днів))) 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 925 Опубліковано: 1 серпня, 2021 Це шедевр!!! Наташа,все хочу запитати- а яка закваска? Тут є на форумі? Тицни мені,пліз. В мене є закваска,одна знайома рік тому поділилася,я на ній хліб печу. Вона піде? Якась звичайна,я в неї муки,води і вона постоїть і готово. 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 1 серпня, 2021 Танюшик, дякую! Так, звісно, що закваска є на форумі. Але якщо твоя закваска робоча, то сміливо бери свою. Зроби пів порціі рецепту. До речі, я зновуна ніч поставила опару)))) дуже вже вони гарні..)) тим паче, що кухні в мене зараз немає.... розгромили все ))) так що ці булочки для мене , як виручалочки) 2 lana19 та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 12 вересня, 2021 Ну, шо... Сили волі в мене як не було, так і немає - я їх таки спекла. Ната, це бімба-ракєта, а не булки! Смакотіща! А пахли так, що в мене чоловік сміявся - зараз сусіди "за сіллю" прийдуть :) Єдине, що я якось засовалась, і не встигла пригодувати котлетки, а тепер вже, мабуть, і не встигну оцінити сам бургер "в комплексі", бо булки скоро "мелькнуть" :) Оцінила я солодку нічну опару - дуже класно з нею працювати, я багато читала про неї, та все якось руки не доходили спробувати, а тут просто всі 33 задоволення отримала :) Дякую за такий класнючий рецепт! Хто хоробрий, і не боїться +5 см на талії - готуйте сміливо, це дуже смачно, а хто не довіряє собі - робіть пів порції :) 1 1 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 12 вересня, 2021 Наталочко.булочки прямо таки світяться!!! Я така рада, що ти іх все таки спекла і головне , що вони сподобались! Так, запах у них бомбезний)) У мене вони дуже часті гості)), печу для всіх своіх)) Знаєш, мені дуже подобається іх готувати, вони настільки прості , що я готуючих іх відпочиваю душею)) а ти сьогодні пекла? Спробуй залиш на пару днів, побачиш , вони будуть такі ж смачнючі. Я на сьогодні пекла ще в п‘ятницю( бо ці два дні не мала змоги) , то сьогодні , кому не вистачило )) дуже засмутились) 1 1 Магда та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Магда 2 109 Опубліковано: 12 вересня, 2021 30 минут назад, Natali06 сказал: Наталочко.булочки прямо таки світяться!!! Я така рада, що ти іх все таки спекла і головне , що вони сподобались! Так, запах у них бомбезний)) У мене вони дуже часті гості)), печу для всіх своіх)) Знаєш, мені дуже подобається іх готувати, вони настільки прості , що я готуючих іх відпочиваю душею)) Дякую, Ната! Ти знаєш, я як, з твоєї легкої руки, стала пекти на заквасці - я просто фізично і морально відпочиваю, заквасочне тісто це просто віддушина, не передати словами (а особливо, коли стало більш-менш пристойно виходити :) ) як мені подобається працювати з цим тістом! А нічна солодка опара - це взагалі щось космічне :) Але, разом з тим, у мене за пів року +5 кг , так що, думаю, пекти я ці булки буду так, як берньє - дуже рідко, "на Різдво, та на Паску :) 1 час назад, Natali06 сказал: а ти сьогодні пекла? Спробуй залиш на пару днів, побачиш , вони будуть такі ж смачнючі. Я на сьогодні пекла ще в п‘ятницю( бо ці два дні не мала змоги) , то сьогодні , кому не вистачило )) дуже засмутились) Пекла я їх сьогодні, але залишати на завтра вже немає чого :), тепер хіба що спекти ще раз і заховати :) 2 Natali06 та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 17 вересня, 2021 Наталочко, в тебе все чудово виходить! Який красень- хліб ти зараз печеш! Це ж просто чудо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zhannptica 310 Опубліковано: 17 вересня, 2021 Огромное спасибо, дорогая Наташа💜💜 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 18 вересня, 2021 Жанночка, на здоровьице!!! Надеюсь вкус не разочаровал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах