My Ukraine Cook 177 Опубліковано: 6 липня, 2022 Ингредиенты: 1,5 кг очищених кабачків 500 г моркви 500 г цибулі 125 мл рафінованої олії 50 г цукру 25 г солі 150 г томатної пасти 0,5 ч.л. перцю чорного молотого 25 мл 9% оцет Метод Промиваємо й очищаємо овочі від шкірки. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібними шматочками, моркву натираємо на грубій терці. Нагріваємо пательню, виливаємо олію, викладаємо овочі і смажимо 10 хвилин, періодично помішуючи. Тим часом нарізаємо очищені кабачки дрібним кубиком. В каструлю в якій будемо готувати ікру, викладаємо просмажені овочі та нарізані кабачки, додаємо цукор, сіль. Ставимо на вогонь, помішуючи доводимо до кипіння і проварюємо 30 хвилин на середньому вогні. Далі додаємо перець і томатну пасту, помішуючи продовжуємо варити ще 10 хвилин. В кінці додаємо оцет, знімаємо з вогню і пробиваємо блендером всю овочеву масу, до однорідності. Стерилізуємо баночки, я закриваю зазвичай у 0,5 л. Стерилізую 5 хвилин. Гарячу ікру розливаєте по баночках і закатуєте. Накриваєте полотенцями, до повного охолодження. Вихід кабачкової ікри з порції овочів 4-5 шт по 0,5 л баночка. Кабачкова Ікра виходить дуже смачна, набагато смачніше ніж в магазині) 5 2 AlenaT, Олька, lana19 та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 397 Опубліковано: 21 серпня, 2022 Сделала только что на 1 кг кабачков, сколько было. Вкусно, понравилось! Зимой напишу, как стояла икра. Спасибо за рецепт, надо еще сделать. 2 lana19 та Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах