Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Хрумка маринована капуста на зиму. Перевірений роками наш сімейний рецепт

Recommended Posts

Ингредиенты:

1 кг капусти (нарізано)для рецепту

підійде капуста тільки пізніх сортів

2 шт моркви

3 шт солодкого перцю

маринад:

0,5 л води теплої

2 ст.л. цукру

1 ст.л. солі з гіркою

4 ст.л. оцету

2 зубчика часнику

5 шт. горошин перцю

зображення_viber_2022-10-18_13-56-06-084.jpg

Метод

 

-       Очистити та промити овочі. Капусту дрібно шинкуємо, моркву натираємо на грубій терці, солодкий перець нарізаємо соломкою. Всі овочі складаємо у миску.

-       Окремо готуємо маринад: прокип’ячену воду охолоджуємо до теплого стану, до неї додаємо сіль, цукор, оцет, часник перерізаний навпіл, горошок. Все гарно перемішуємо щоб розчинились цукор і сіль.

-       Заливаємо маринадом капусту і гарно все перемішуємо. Розкладаємо її по баночках, до краю не докладаємо, залишаємо трішки місця. Рідина яка залишилась виливаємо зверху на капусту. Закриваємо баночки кришечками, і ставимо в холодильник або прохолодне місце на мінімум на 12 годин. Чим довше капуста стоїть ти вона смачніше(довго. Капуста готова, можна подавати її до столу.

Процес приготування у відеорецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×