спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 7 січня, 2023 Ингредиенты: Інгредієнти: 1 кг сала 1.5 л води 5 ст.л солі 3 ст.л чорного чаю ( або 3 пакетики ) 2-3 лавр.листка 5-9 горошин духмяного перцю Перша паніровка: 1 головка часнику 1 ч.л коріандру 1 ч.л червоного перцю 1 ч.л чорного перцю Друга паніровка: 2 ст.л паприки Метод Сало, з м"ясним прошарком. ( в мене на фото щоковина) Порізати на 3-4 шматка У воду додати сіль, чай, лаврове листя, духмяний перець. Довести до кипіння, проварити 5 хв на середньому вогні. Покласти сало , зменшивши вогонь до мінімуму, томимо сало 20 хв. Дістати сало з маринаду, дати трішки охолонути і обсохнути. Перша паніровка: Часник подрібнити , додати спеції, змішати. Ще тепле сало натерти отриманою сумішшю, втираючи руками. Висипати 2 ст л солодкої меленої паприки в тарілочку. Гарно обсипати сало з усіх сторін. Загорнути в фольгу чи папір і залишити настоятися при кімнатній температурі на 10 годин. Далі відправляємо в холодильник на 2 доби, або в морозилку для більш довгого зберігання. Сало люблю і люблю різне, тому цей рецепт став гарним варіантом урізноманітнити сальне меню) Рецепт взяла тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
irysska 1 073 Опубліковано: 8 січня, 2023 Ксюша, яке сало і я таке хочу 😚 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 8 січня, 2023 3 години тому, irysska сказав: Ксюша, яке сало і я таке хочу 😚 Усе в твоїх руках!))) І, згадала, піду допишу, на фото щоковина, вона зараз дешевше ніж звичайне сало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 9 січня, 2023 (змінено) Оооо, щековина! Очень люблю ее! У меня рецепт чуточку иной, но смысл тот же. И я варю не в чае, а в луковой шелухе. Обязательно попробую рецепт Оксаны, надо щековину купить. А пока фотка от меня Змінено 9 січня, 2023 користувачем настоящая хозяйка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 9 січня, 2023 Свєта, добре, що я вже наїлась)))) Гарно як! Я дуже люблю щековину! А зробиш рецептіком? 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 9 січня, 2023 41 хвилину тому, искусницаЯ сказав: А зробиш рецептіком? Оксана, зачем? Рецепты почти одинаковы с небольшими нюансами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2023 Виглядає дорого) мов копчене з магазину! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 928 Опубліковано: 10 лютого, 2023 оце я попала..... оце так сало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 16 березня, 2023 Оксана, приймай мій звіт. А то зробила сало ще на тому тижні, а показати забула. Вже і сало доїдаєм, останній шматок муж витягнув з морозілки . Було в мене 2 кг підчеревка. Я звичай проварюю таке сало в лушпинні цибулі. І цього разу залила водою це лушпиння і зібралась довести до кипіння. І тут згадую про твій рецепт. Лушпиння я вже не стала витягати з каструлі, а просто ще зверху насипала заварку чаю. Як раз дочка прислала цілу велику пачку чаю з гуманітарки своєї. Все далі робила по рецепту, тільки я сало завжди обсипаю копченою паприкою. Для мене було новинкою це дві паніровки. Звичай я за раз обсипаю. Коротше ...цей рецепт для мене не вигідний) бо за 2 тижня ми двох з'їли 2 кг сала. І завтра муж знов збирається на базар за салом. Сказав щоб знов так робила. Дякую за рецепт 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 17 березня, 2023 Неля, от жеж краса яка в тебе......була. Нагадала про сало, треба купити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 17 березня, 2023 Света, ще один кусманчик останній є. Но то сьогодні да надеюсь на завтра, буде. А муж вже приїхав з базару, привіз ще великий шмат. Вже і лушпиння, і заварку в каструлі наступала, осталось воду і сіль добавить, но тут засела. Пішла на шматочки нарізати і варити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 461 Опубліковано: 17 березня, 2023 Неля, почому в вас сало? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 17 березня, 2023 Сегодня муж взял по 150 грн. Великий шмат подчеревка розділили з племінником пополам. Він взяв 2 кг на 300 грн. Я верхню м'ясну частину зрізала на фарш, чи на плов, сальну частину с великою прослойкою м'яса вже засолила. Так і в той раз робила. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 976 Опубліковано: 28 квітня, 2023 Вже в котрий раз знов роблю це смачніше сальце. Чоловік тіки привіз шмат сала з ринку. Трохи м'яска з верхівці зрізала на плов. Марінад з чаю і шелухи лука вже вариться. Кожен раз з великою вдячністю за цей рецепт ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах