Коник 262 Опубліковано: 12 січня, 2023 Ингредиенты: 0,5 кг капусти 2 морквини 4-6 зубчика часник (мені подобається більше класти, в оригінальному рецепті 4) 1 шт (або 1/2 ч ложки меленого) червоного гострого перцю 50 г рослинної олії 80 мл 9% оцту (в оригіналі 100 мл, мені багато) 50 мл води 50 г цукру 1 ст.л. (без гірки) солі 1/2 ч.л. коріандру (мелений або трохи роздавити) Метод Капусту тонко на шинкувати, моркву потерти на тертці, часник видавити через прес, додаємо коріандр, перець порізати, все перемішати. У мене був сухий перець, його додаємо в маринад. Варимо маринад: змішуємо воду, масло, оцет, сіль і цукор. Доводимо до кипіння і гарячим заливаємо капусту. Можна їсти на наступний день. Дуууже смачна капуста. Велике дякую Stern за смачний рецептик Прихований текст (http://sterngotovit.com/forum/index.php?topic=134.0) 3 1 Наташшшка, Магда, Справжня господиня та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 12 січня, 2023 Клас! З мене фотозвіт. Тільки не гострої, я гостре не їм... як мені @lana19 не намагалась пояснити, що це смачно, після другої спроби і обпеченного усього я зрозуміла, що перець гострий не переношу взагалі! А от капустку я люблю!) Дякую, за рецептик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 12 січня, 2023 Так, Оксана - це смачно! )) Підтверджую! Хтось і руколу не любив!))) Олена! Дякую за рецепт. Спробую у СВЧ замаринувати. Про результати напишу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 12 січня, 2023 Я так люблю отакі всілякі капустки! А в таких "заливних" подобається, що не треба трамбувати капусту в банку) Всього накидав, залив і готово! Долучаюсь до компанії неперчинок)) теж не можу їсти червоноперчене) воно дійсно все опікає в роті і тоді зовсім ніякого смаку не відчуваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 540 Опубліковано: 13 січня, 2023 23 години тому, Алцьона сказав: Я так люблю отакі всілякі капустки! А в таких "заливних" подобається, що не треба трамбувати капусту в банку) Всього накидав, залив і готово! Долучаюсь до компанії неперчинок)) теж не можу їсти червоноперчене) воно дійсно все опікає в роті і тоді зовсім ніякого смаку не відчуваю. Ура! Нас двоє!!! А то вона мене спокушає і спокушає... А я така слабая дурненька, що щей повелась)))) 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 15 січня, 2023 В 14.01.2023 в 00:04, искусницаЯ сказав: Ура! Нас двоє!!! А то вона мене спокушає і спокушає... А я така слабая дурненька, що щей повелась)))) Вона не дуже гостра, спробуй зробити трошки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 18 січня, 2023 Лена! огромное спасибо за рецепт! Я ее сделала и буду повторять! Мариновала в СВЧ. После СВЧ не надо ждать сутки. Остыла и сразу можно есть. Капуста хрустящая! По моему плану должно быть так - 4 минуты. Перемешиваем и снова 3-4 минуты. Но светка)) нарушила мой план и убежала. В итоге - капуста была в СВЧ минут 5. Я ее перемешала и оставила остывать в СВЧ. Даже при таком времени капуста практически была готова к употреблению почти сразу. Для себя - уменьшить уксус. И вместо перца добавила аджику - 1/3 ч.л Фото сделано в темной темноте))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 18 січня, 2023 16 хвилин тому, lana19 сказав: Лена! огромное спасибо за рецепт! Я ее сделала и буду повторять! Мариновала в СВЧ. После СВЧ не надо ждать сутки. Остыла и сразу можно есть. Капуста хрустящая! По моему плану должно быть так - 4 минуты. Перемешиваем и снова 3-4 минуты. Но светка)) нарушила мой план и убежала. В итоге - капуста была в СВЧ минут 5. Я ее перемешала и оставила остывать в СВЧ. Даже при таком времени капуста практически была готова к употреблению почти сразу. Для себя - уменьшить уксус. И вместо перца добавила аджику - 1/3 ч.л Фото сделано в темной темноте))) Хоч фото в темряві, але капуста - мов сонечко, освітлює все навкруги) 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 605 Опубліковано: 11 лютого, 2023 По этому же рецепту делала буряк. Уксус уменьшила до 50. Кориандра побольше = 1 ч.л. Микроволновка 4 минуты. Через 3 минуты перемешать. Остыло - готов буряк по-корейски. Буряк дает много сока. Заливаем им капусту - СВЧ - 5 минут и получаем розовую капусту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах