silva 86 Опубліковано: 12 січня, 2023 Ингредиенты: 250г сок 11г агар 4г пектин 200г сахар 100г инвертный сироп Уварить до 105° В дежу 100г сахара 8г альбумин 32г вода Вітаю! Это уже мой авторский рецепт заливного зефира. Варится просто, быстро На вкус пастила Лайфхак Для того, чтобы правильно уварить агаровый сироп - нужно его довести до кипения, прикрутить температуру и на маленьком огне продержать ровно 9 минут. Если делать цветы на таком сиропе, выскакивает цветок даже из самых сложных форм! Проверено мной лично. Берёте форму силиконовую. ни в коем случае ее не нужно охлаждать. Варите зефирную массу, перекладывайте её по разным мешочкам. Я вот эту массу из этого количества пюре перекладываю в три мешка и складываю в духовку, нагретую до 50 градусов. Берете форму. Если у вас форма имеет много выпадов и впадин, вы должны в начале залить массу в этих патинки. Простучать хорошо, затем нанести зефирную массу на края формы, хорошо разгладить её лопаточкой и поставить в холодильник. Покрытие торта зефирной массой. В это время вы делаете торт (я делала Медовик) по диаметру меньше диаметров формы на 1 см. И затем, когда вы сделали Медовик поставите его буквально на 5 минут в морозилку. Затем вытаскиваете форму из холодильника, наливаете туда оставшиеся зефир и как в муссовый торт втапливаете туда готовый Медовик всё. Вот и вся сложность. Зефирная масса застывает очень быстро. Она практически не впитывается в торт, а торт не впитывает вот эти все вкусы. Прекрасно режется и не крошится. И съедается абсолютно всё! в отличии от мастичного покрытия, которое чаще всего выкидывают. А вот эта зефирная масса съедается вся. Это торт! Медовик и сверху зефирное покрытие. Snapsave_7d5c647261c84c3ae31d8d66ac4f4cf0_270p.mp4 Она очень вкусная. Мало того, очень проста в приготовлении. Вы берете любой сок магазинный. Абсолютно любой Я даже делала на фанте. Самый вкусный зефир, на мой взгляд, получался из сока Сандора - мандариновый или банановый. Банановый вообще бомба! Что ещё хочу сказать. Я перепробовала очень много зефирной массы с разных курсов. Вот после того, как я сделала свой собственный рецепт, девочки из нашей группы (когда я им предлагаю - девочки давайте там еще посмотрим и там), мне все сказали, что лучше вот этого рецепта, который сделала я, нет! Он проще, он вкуснее. И даже самые сложные цветы - это когда много мелких деталей (лепестки и всё остальное), хорошо держит форму! Поэтому - пользуйтесь с удовольствием и не забывайте говорить мне спасибо! Hoorn, Friesland, Netherlands Война россии с Украиной. День 323 7 1 ОксанаК, Дяна, hasia та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 14 січня, 2023 Яка краса! Лєночка, дякую, що поділилась з нами! При нагоді обов'язково спробую. Скажи, а можливо його зберігати в морозильнику, а коли потрібно розігріти і використати ( як суміш з шоколадом для таких квітів) ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Prascovia 196 Опубліковано: 14 січня, 2023 Обов'язково скористуюсь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 14 січня, 2023 Яка краса, вже руки чешуться. Треба обов`язково спробувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 14 січня, 2023 Привет. Девочки готовые цветы прекрасно хранятся в морозилке, без морозилки, в герметичном контейнере хранятся неделю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 14 січня, 2023 Разогревать нельзя это как зефир Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 14 січня, 2023 Яка краса!! І смакота! Я чомусь уявляю, яке воно має бути на смак!! Таке, як я люблю!! Дивлюсь, читаю і повторюю собі: "Ти ж зав"язала з тортами! Стоп! Ти про що думаєш?" І ловлю себе на думці, що то спортивний інтерес: я хочу це зробити! І соромно признатисьЯ трошки не зрозуміла кінець в інгредієнтах. Що значить "в дежу"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 19 січня, 2023 В 15.01.2023 в 00:36, Алцьона сказав: Яка краса!! І смакота! Я чомусь уявляю, яке воно має бути на смак!! Таке, як я люблю!! Дивлюсь, читаю і повторюю собі: "Ти ж зав"язала з тортами! Стоп! Ти про що думаєш?" І ловлю себе на думці, що то спортивний інтерес: я хочу це зробити! І соромно признатисьЯ трошки не зрозуміла кінець в інгредієнтах. Що значить "в дежу"? "в дежу", це в чашу комбайна. Я так зрозуміла технологія як в зефіра. Те що "в дежу" ) збивається, туди вливається уварений до 105 гр сироп і ще збивається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 19 січня, 2023 5 годин тому, спокусницЯ сказав: "в дежу", це в чашу комбайна. Я так зрозуміла технологія як в зефіра. Те що "в дежу" ) збивається, туди вливається уварений до 105 гр сироп і ще збивається. Дякую!! все зрозуміла 1 Коник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 23 січня, 2023 Доброго дня, планую найблищим часом спробувати цей рецептик, але у мене нема альбуміну, треба брати саме альбумін чи можна замінити білком, як зміниться рецепт? Якщо я правильно розібралась, то мені треба взяти 40 г білку? Інвертний сіроп і сіроп глюкози-це одне і те саме? ще хотіла запитати. готовий торт, покритий цим кремом. можно зберігати моозилці 1-2 тижні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 28 січня, 2023 Белка 40 грамм, ничего не меняется, цветы проливаются Торт покрытый этим кремом простоял один раз пол года в морозилке, в контейнере. Ели сами. Всё прекрасно Инвертный и глюкозный взаимозаменяемы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 28 січня, 2023 12 години тому, silva сказав: Белка 40 грамм, ничего не меняется, цветы проливаются Торт покрытый этим кремом простоял один раз пол года в морозилке, в контейнере. Ели сами. Всё прекрасно Инвертный и глюкозный взаимозаменяемы дякую велике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 5 лютого, 2023 Зробила я цей крем, стоїть тортик в холодильнику, питання, він має бути густим, у мене був густий, важкувато було розрівнювати, може переварила сироп чи перевзбивала білок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 5 лютого, 2023 Видимо переизбирался белок. Масса хорошо течёт. Иначе в молды не залить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 5 лютого, 2023 (змінено) 8 годин тому, silva сказав: Видимо переизбирался белок. Масса хорошо течёт. Иначе в молды не залить Ось так і вирішила, що щось не то. Я чомусь зразу поставила збиватись білок і варила сироп. Надіюсь вийму, але можливо форму не заповнила, бо було дуже важко. Але дуже смачно. Буду пробувати ще. Якщо встигну сфоткаю, але це в середу, а зараз буде лежати в морозці))))). Ще хотіла задати запитання, якої товщини має бути крем на торті,я зробила тоненький по краю форми, тепер переймаюсь зможу його дістати чи ні. Дякую Змінено 6 лютого, 2023 користувачем Коник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ОксанаК 1 Опубліковано: 9 вересня, 2023 В 12.01.2023 в 07:59, silva сказав: Snapsave_7d5c647261c84c3ae31d8d66ac4f4cf0_270p.mp4 Спасибо большое за рецепт и за разъяснения. Всё очень чётко и по делу. 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 О Боже......надо чтото замутить с этим кремом СРОЧНО! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 262 Опубліковано: 14 січня Сьогодні знову робила цей крем. Щось доварити до 109 градусів у мене не вийшло. Варила хвилин 30, подвійну порцію, максимум вийшло 102 градуси..... Надіюсь все вийде. Ще одне питання, як в рел'єфну форму зібрати торт? Якщо я його зразу збираю в цій формі, то потім, коли цим кремом обмажу форму, то торт в форму не влізе, правильно? Може якось погано сформулювала.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 16 січня Привет! Уваривайте сироп до 105-106 градусов. Всё получиться. Главное после залипания снизить газ и проварить на медленном огне 9 минут. Насчёт сборки Торта. Внутри я делаю любой торт методом кучерявого пинчера. Всё фруктовые вкрапления у меня точечками или звёздочками. В силикомартовской форме. Разрез красивый, и форма потрясающая. 2 Коник та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
silva 86 Опубліковано: 16 січня (змінено) Смотрите.это птичье молоко. ЗАЛИТЬ горячую массу в молд залитый ганашем невозможно. Поэтому я заливаю просто в судок затем нарезаю на квадраты и наполняю подготовленный молд кусочками птичьего молока, макая их либо в ганаш, либо во фруктовую начинку. Получается очень вкусно и просто Змінено 16 січня користувачем silva 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах