Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 лютого, 2023 Ингредиенты: яйця 2 шт. сахар 1 стак. олія 0,5 стак. молоко(кефір) 3/4 стак. борошно 2 стак. ванілін розпушувач 1 пак. (18 г) фрукти, ягоди 0,5-0,7 кг стакан 250 мл Метод Взбить яйца с сахаром, добавить остальные ингредиенты и замесить тесто. Оно получится как густая сметана. В форму вылить тесто, сверху разложить фрукты в художественном порядке. Выпекать при 180 град. 30-40 минут. На фото пирог с вишней. Это я дала рецепт для духовки!!! А сейчас даю для мульти!!! Весь рецепт делим пополам, готовим тесто. Кастрюльку мульти смажем маргарином, на дно накидаем слой фруктов, зальем все тестом. Поставим на Выпечку на 60 мин. (у меня Панас- 1 8. После окончания программы откроем крышку, через 5-7 мин. с помощью пароварки вытащим наш пирог. Приятного аппетита!!! Получается добротный домашний пирог с чем хотите, мягкий, пышный и очень вкусный!!! Признаюсь, мне из духовки вкуснее, но и мультиварочный вариант в жару ооочень достойный. фоток багато, знайду в планшеті и поставлю От всім раджу - печіть! З чим завгодно! Фрукти я прям з морозилки розкладую, тільки сливи чи абрикоси кладіть зрізом догори і в ямку від косточки насипайте по 0,5 ч.л. цукру. Це в мене пиріг "дежурний", коли треба багато і швидко. І кудись його брати добре, нічого не пачкає, загорнув в кульочок і все. Часто печу на дачі. 2 Дяна та musinka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 лютого, 2023 (змінено) Пока писала, пішла та зробила! Ось перед духовкою, зі сливами з морозилки. Спеклося, розріз тепленького, смачненького! Змінено 11 лютого, 2023 користувачем справжня господиня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 11 лютого, 2023 Света, як гарно що ти виклала рецепт цього дуже простого пирога. Давно його не робила, зовсім забула про нього. Я зараз активно борюся з фруктой з морозилки. Так что як раз доречі! Дякую за нагадування! 1 1 Справжня господиня та fronya40 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 11 лютого, 2023 Ну от, прийшов на запах Вова і всьо, одної чверті пирога немає. 3 Алцьона, Наташшшка та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 14 лютого, 2023 В 11.02.2023 в 15:52, musinka сказав: Я зараз активно борюся з фруктой з морозилки. Я теж. Свєтік, а форма якого розміру в тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 14 лютого, 2023 1 година тому, УкраІнка сказав: Я теж. Свєтік, а форма якого розміру в тебе? 28х23 см. А половину рецепта я пеку в 20х20. Тут размер не суть важно выдерживать, просто будет высота пирога плясать. Он хорошо поднимается, пышный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Класний рецепт, вже забрала у свій записник, і сьогодні спробую спекти! А як щодо яблук для начинки? Чи краще соковиті ягоди сюди брати? 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 15 лютого, 2023 2 години тому, Алцьона сказав: Класний рецепт, вже забрала у свій записник, і сьогодні спробую спекти! А як щодо яблук для начинки? Чи краще соковиті ягоди сюди брати? Начинку сюди можна що знайдеться. Хоч яблука, хоч ягоди, хоч банани - все піде. Можна зовсім без начинки спекти і так їсти. Можна без начинки спекти і розрізати навпіл, промастити чимось (варення, крем...) и буде теж смачно. Коротше, тут велике поле для кулінарної творчості! 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 15 лютого, 2023 У меня сьогодні цей пиріг. Правда я його сьогодні вже їсти не буду, бо гарячий ще, а я на роботу пішла. Муж сам буде нарізати к вечірньому чаю. Пиріг з вишней, малиною і чорной смородиною.З такою начинкою ще не робила цей пиріг, робила з сливами,, абрикосами, яблоками-грушами. А це щось дуже багато ягід заморозила, треба утилізацієй займатись. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 15 лютого, 2023 Неля, краса вийшла! Впевнена, що буде дуже смачно, ще б пак, з такими ягодами. Я в тому році мало ягід морозила, тільки вишню без кісточок і з кісточками. А ягоди треба доїдати ще позаторічні, піду компот поставлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Пиріг вже і з'їли, а я лиш принесла похвастаться шматочком) Сливу не притопила, то получились такі собі кратери)) І забула притрусити цукром. І що я скажу - то на любителя. Чаювали в мене дівчата. Одна взяла шматок і скривилась, що дуже кисло, друга прицмакнула- як смачно, кислинка до тіста дуже пасує) Ще пиріг гарно переносить заморозку. Я пекла два, порізала шматочками і заморозила частину. 1 Магда reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Алла, який красивий пиріг вийшов! В мене була слива з морозилки, я її не втоплювала, на фото видно. А тісто при випічці піднялося і закрило ту сливу і слива получилася внизу, роздивися кусок. Може, в тебе духовка гарячіша була за мою, от тісто піднялось і зразу схватилося. Ну то таке, аби смачно було. Дякую, що спекла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 5 хвилин тому, справжня господиня сказав: Алла, який красивий пиріг вийшов! В мене була слива з морозилки, я її не втоплювала, на фото видно. А тісто при випічці піднялося і закрило ту сливу і слива получилася внизу, роздивися кусок. Може, в тебе духовка гарячіша була за мою, от тісто піднялось і зразу схватилося. Ну то таке, аби смачно було. Дякую, що спекла. А може й так) Температура була десь 170. Бо пекла два пироги відразу, а один хоче 180, другий 160, от я і помирила)) Смачно-смачно! Ще пектиму обовязково. Адже треба, щоб на столі щось було до чаю, бо то свої все заглядають, щось смачненьке просять, то хрищеня забіжить, то племінникова малеча зайде і відразу "Ая, зроби цяю" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 25 липня, 2023 Я із фотозвітом. Вчора робила хлопцям на блокпост три штуки в подвійній порції. Яблуко + малина + кориця зверху. Сьогодні зранку відвезли. Вже прийшли відгуки Дякую, Свєтік, за рецепт! 5 Наташшшка, Магда, Natali06 та 2 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 24 липня Робила вчора з абрикосами. З молочки були залишки сметани та сироватка. Вийшов дуже легкий та смачний пиріг! 4 Lika_N, Дяна, lana19 та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 24 липня Інночко, дякую, що пам*ятаєш цей пиріг. Він як палочка-виручалочка, завжди смачний і завжди виходить з любою начинкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах