Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Ингредиенты: Филе красной рыбы — 500 г (*у меня красивый скелет лосося на 500г) Картофель (средний) — 4-5 шт Лук красный (средний) — 1 шт (*я кладу белый) Молоко (6%) — 400 мл или сливки 10% разведенные пополам (*у меня молоко 2,5%) Мука пшеничная — 1 ст. л. Перец белый (*черный) Соль Сок лимона (несколько капель) или дольку лимона Зелень Вода 1 л (*от меня 1 маленькая морковка) Метод Прямо в кастрюле я пассерую 1 небольшую морковку кружочками и лук, вливаю воду, закипятила и всыпала картошку, порезанную крупными кубиками. Варить 10 минут. Посолить картошку, добавить сок лимона, рыбу крупными кубиками(как картошка), перец белый. Варить еще 10 минут. Пока варится суп, в молоке размешать без комков 1 ст.л. муки с горкой. Молока обычно лью меньше, около стакана, но муку не убавляю. Молоко влить в суп, дать закипеть, поварить 1 минуту и снять с огня. Подавать обязательно с зеленью. (*при наличии не мяса рыбы, а хребта, я сначала варю при слабом кипении хребет минут 25-30, а затем вынимаю, снимаю мясо с костей и возвращаю в кастрюлю). Иногда могу добавить немного тонкой мелкой вермишельки или маленькую горсточку орзо (это такие макаронные изделия по форме и размеру риса). ОООЧЕНЬ-ОООЧЕНЬ ВКУСНО!!! Мой муж, нелюбитель рыбы, пожирает этот суп как подорванный! 3 Наташшшка, Магда та Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Превелике спасибки!! У мене два дрібних нелюбителя риби. Чують запах і тікають з кухні з гнівними "фууу". Але ж рибу треба їсти, то я як вже не видумую, щоб замаскувати її)) От і на супчик такий дуже надіюсь)) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Дівчата, супчік як то кажуть "нажористый", ситний. Варіть, взимку саме то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 20 лютого, 2023 Оооооо!!! Як же я люблю цей супчик!!! Свєточка, дякуююююю! , 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 20 лютого, 2023 3 години тому, Алцьона сказав: У мене два дрібних нелюбителя риби. Чують запах і тікають з кухні з гнівними "фууу". А ось у мене навпаки - один великий любитель риби. Але він її визнає тільки в смаженому, солоному та копченому варіанті. Такий суп і нюхати не стане. А ось собі залюбки приготую. Дякую, Світланко! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Смачнючий. Менший з'їв, не розібравши, що то рибний. А от старшеньку вже не проведеш) Я ще додала трішки хмелі-сунелі, люблю таке в рибних супчиках. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 362 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Алла, красивий супчик наварила. Я теж додаю туди спецій для риби трішечки. Ну хоч малий з супом не розібрався, може і далі їсти буде, звикне. А до донечки все прийде в свій час, ще полюбить рибу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фросина232 7 Опубліковано: 19 березня, 2023 Такий супчик виглядає дуже апетитно. 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах