Elenka 4 097 Опубліковано: 2 серпня, 2023 Ингредиенты: Кількість інгредієнтів на 1 літрову банку 5 листів вишні 5 листів смородини 5 горошин чорного перцю 3 горошини запашного перцю 2-3 зубчики часнику 2 лаврові листи листя хрону парасолька кропу Для розсолу 3 ч. л. цукру 2 ч. л. солі 50мл. оцту 9% Метод Огірки замочити у холодній воді на 2-3 години. На дно банки викладаємо листя хрону, лаврові листя, кріп, вишню, смородину, перець та часник. Потім щільно викладаємо наші огірки в банку. У кожну літрову банку додамо сіль, цукор та оцет. Накриваємо банки кришками, але не закручуємо. Ставимо банки в каструлю з холодною водою і відправимо на плиту. Коли вода в каструлі закипить, засікаємо час. Для огірків нам знадобиться 20 хвилин. Через 20 хвилин дістаємо банки, кожну банку заливаємо окропом і закручуємо кришки. Банки перевертаємо і кутаємо в ковдру до остигання. Торік закрила огірки шляхом сухої стерилізації і за тиждень відкрила. Дуже сподобались. У кого буде бажання, спробуйте. Огірки стерилізувати зі спеціями, цукор, сіль, оцет, а потім залити окропом. Мені сподобався спосіб. Джерело - bonitavkusnoo Украіна Запоріжжя Війна росії з Україною День 525 6 lana19, Наташшшка, Справжня господиня та 3 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
УкраІнка 6 950 Опубліковано: 2 серпня, 2023 Ого! Ніколи так не робила і навіть не чула про такий спосіб. Обов'язково спробую. 2 lana19 та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 228 Опубліковано: 3 серпня, 2023 Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд. 2 lana19 та Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 3 серпня, 2023 Пробуйте, рецепт надежный, вкус сбалансированный! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Наташшшка 1 010 Опубліковано: 4 серпня, 2023 Оленка, дякую за рецепт. Сьогодні закрила дві баночки, спробуємо. Закривати так сподобалось, єдине, що в мене баночки з огірками вспливали, довелось розклинювати)) 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 5 серпня, 2023 15 годин тому, Наташшшка сказав: Оленка, дякую за рецепт. Сьогодні закрила дві баночки, спробуємо. Закривати так сподобалось, єдине, що в мене баночки з огірками вспливали, довелось розклинювати)) Наташа, есть такое))) забыла про эту особенность. Вспомнила сегодня, когда стала стерилизовать. Поставила на каждую банку по чашке с водой. Из 3 кг средних огурцов получилось 5 банок по 1 л. 2 lana19 та Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 5 серпня, 2023 Дуже цікавий способ, ще такого не зустрічала. Якщо зможу, то хоч одну баночку зроблю. (огірки в мене на дачі, але там немає такої каструлі, щоб ставала літрова банка, а коли їду додому, то немає огірків) 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elenka 4 097 Опубліковано: 5 серпня, 2023 Прихований текст Света, да, высокая кастрюля нужна. Может быть в ведре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Справжня господиня 3 466 Опубліковано: 5 серпня, 2023 18 хвилин тому, Elenka сказав: Показати вміст Света, да, высокая кастрюля нужна. Может быть в ведре? Ні, це не варіант для мене. Ладно, щось придумається. 1 Elenka reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах